Hoe vond u de informatie op de website?
Bent u tevreden over de benadering / behandeling door uw plastisch chirurg?
9.6/10
Zou u een volgende keer weer uw behandeling bij de VandenBroecke Kliniek laten uitvoeren?
Hoe informatief was het consult?
Hoe vond u de ontvangst in de kliniek?

caroline de bruijne

Dr Sander Beekmans heeft bij mij de ooglidcorrectie gedaan. Ik heb de hele behandeling die maar 20 minuten duurde als zeer prettig ervaren. Door de goeie zorg vloog de tijd voorbij en heb ik t... Dr Sander Beekmans heeft bij mij de ooglidcorrectie gedaan. Ik heb de hele behandeling die maar 20 minuten duurde als zeer prettig ervaren. Door de goeie zorg vloog de tijd voorbij en heb ik t zelfs. als prettig ervarenIk heb geen blauwe plekken nadien .Het resultaat was na een week al heel goed en wordt met de tijd alleen nog maar beter. Kortom een echte aanrader!

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

De vriendelijke voor tijdens en nazorg.

Kliniek ziet er verzorgt uit, je wordt vriendelijk ontvangen. Ik vond het contact met de plastisch chirurg wel vluchtig en zakelijk. Niet persoonlijk zoals de informatie op de web-site doet... Kliniek ziet er verzorgt uit, je wordt vriendelijk ontvangen. Ik vond het contact met de plastisch chirurg wel vluchtig en zakelijk. Niet persoonlijk zoals de informatie op de web-site doet vermoeden. Maar het resultaat is naar wens dus dat is wel heel belangrijk. Bij de laatste controle had ik een andere plastisch chirurg die overigens wel persoonlijker overkwam.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Ziet er verzorgd uit en vriendelijk ontvangen. Resultaat van de operatie is prima.

Lizette Arens van der Waal

Een bijzonder prettige ervaring!

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Door arts zeer prettig en rustig benaderd en geholpen met heel veel aandacht voor uitleg van procedure.

W legerstee

Over het algemeen goed afspraak liep uit en de operatie begon een uur te laat en dat is niet prettig.ook tijdens operatie liep de arts weg

Bekwame arts.
Maar nazorg minder . Assistenten telefonisch niet adequaat gereageerd op klachten. Bleek later fikse oogontsteking.
Minder tevreden over onderooglidcorrectie meer over...
Bekwame arts.
Minder tevreden over onderooglidcorrectie meer over bovenooglidcorrectie

Goede en eerlijke informatie

Brenda Keijzer

Deskundig en vriendelijk

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Gemak stellen en nazorg is goed

Anoniem victoria

Zeer positief

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Heel gastvrije ontvangst en persoonlijke uitleg , absolute top! Jammer geen vergoeding van een verzekering gekregen!

annet wijnands

Hele goede ervaring en prima behandeling

Ben zeer tevreden prima, had het veel eerder moeten doen

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Een zeer ervaren team met een groot empathies vermogen

Vriendelijk personeel, nette en schone ruimtes,

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

nog extra nacontrole na half jaar om te zien of er ruimte is voor nog iets meer weg te halen. Geheel dan voor rekening van de kliniek.