Hoe vond u de informatie op de website?
Bent u tevreden over de benadering / behandeling door uw plastisch chirurg?
9.6/10
Zou u een volgende keer weer uw behandeling bij de VandenBroecke Kliniek laten uitvoeren?
Hoe informatief was het consult?
Hoe vond u de ontvangst in de kliniek?

tine van der beek-buis

Zeer goede ervaring uitstekend en kundig personeel

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

zeer kundige arts en vriendelijke behandeling

Heel goed, vriendelijk ontvangst aan de receptie, goede uitleg door de chirurg Drs. Rose Rhemrev-Pieters en prima nazorg.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

De rust een aandacht voor de patient. Tijdens de operatie uitleggen wat men aan het doen is. Dit gaf mij een gerust gevoel.

Michele Brits

Ik heb een Ooglidcorrectie gehad door dr Liem. Ben zeer tevreden met de behandeling en de kliniek. Het resultaat is uitmuntend! Had ik dit maar jaren eerder gedaan gaat bij jij zeker op!

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Alle aandacht voor de patiënt
Het bellen op dag 2
De vreselijk vriendelijke medewerkers
De kundigheid van dr Liem

Edith Scharroo vd Wolk

Alles was positief, zowel voor , tijdens en na behandeling

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Keurige kliniek en super lieve mensen.

Rinske Hoogeveen

Fantastisch. Vriendelijk. Eerlijk .Gastvrij

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

De vriendelijke en kundige medewerkers

H P M Jurgers

In een woord: Prima!

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Goede uitleg, flexibel met afspraken

Isabella de klerk

In oktober 2016 heb ik mijn ogen laten liften , ik zag er heel erg tegen op maar ben heel fijn en goed begeleid. Ik voelde me gelijk thuis in de kliniek en de art Roos was erg rustgevend en stelde... In oktober 2016 heb ik mijn ogen laten liften , ik zag er heel erg tegen op maar ben heel fijn en goed begeleid. Ik voelde me gelijk thuis in de kliniek en de art Roos was erg rustgevend en stelde mij erg op mijn gemak , zo ook de assistente .
Zelfs werd ik op zondag nog even gebeld hoe het met me ging , super goede na behandeling .
Ik raad het iedereen aan om het te doen en naar vander Broecke kliniek te gaan .
Het is gewoon gezellig om er heen te gaan .Alle mensen die er werken zijn super aardig , een heel fijn bedrijf,
Dank jullie wel .

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Al het personeel is even aardig van art tot assistente tot telefoniste . Zelfs op zondag word je gebeld hoe het met je gaat , dat is wel heel bijzonder en attent .

In een woord geweldig ?

Goede eerlijke voorlichting.
Nazorg geweldig, werd zelfs op Zondag gebeld of alles goed ging.

Het is een gewone kliniek met een typisch dienstenlijst. Niets bijzonders. De prijzen zijn echt te hoog. De informatie over een postoperatieperiode is heel mager gepresenteerd. De enige wat mij echt... Het is een gewone kliniek met een typisch dienstenlijst. Niets bijzonders. De prijzen zijn echt te hoog. De informatie over een postoperatieperiode is heel mager gepresenteerd. De enige wat mij echt bevalt met cijfer 10 van 10 is de hoge kwalificatieniveau van de plastische chirurg Anita Liem.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

De hoge kwalificatieniveau van de plastische chirurg Anita Liem.

Caroline Hoos

Prettige en vriendelijke ontvangst, kliniek straalt qua sfeer rust uit, persoonlijke en klantgerichte benadering, deskundige chirurg waarin ik vertrouwen had

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Veel expertise, ontspannen sfeer tijdens de ingreep, goede nazorg