Bent u tevreden over de benadering / behandeling door uw plastisch chirurg?
9.6/10
Zou u een volgende keer weer uw behandeling bij de VandenBroecke Kliniek laten uitvoeren?
Hoe informatief was het consult?
Hoe vond u de ontvangst in de kliniek?
E Kuipers
Fantastisch
R. Smeins
Je voelt je er meteen op je gemak, het ontvangst en de begeleiding voor, tijdens en na de behandeling is super.
Astrid Lagendijk
Een hele fijne ervaring met deze kliniek. Zeer vriendelijke mensen en duidelijke uitleg op alle vragen. Ik voelde me zeer op mijn gemak en zal deze kliniek zeker aanbevelen .
O.M.Lammertink
Prima ervaring!
Leiden
Zeer positief. Intake-gesprek informatief en ter zake. Afspraken duidelijk bevestigd per email. Behandeling vriendelijk en vakkundig. Nazorg prima.
Alda Cristofoli
Werd heel vriendelijk ontvangen. Gesprek was heel prettig en voorlichting voor de mogelijkheden was heel goed. Ook na de behandeling fijn geholpen met vragen. Een aanrader.
Martina
Goede informatie zowel mondeling als via website; nette ontvangst al was wel een minpunt dat de afspraaktijd bij lange na niet werd gehaald. Het allerbelangrijkste blijft dat de operatie uitstekende...Goede informatie zowel mondeling als via website; nette ontvangst al was wel een minpunt dat de afspraaktijd bij lange na niet werd gehaald. Het allerbelangrijkste blijft dat de operatie uitstekende is uitgevoerd.
Jessica van Heusden
Vanaf de eerste afspraak wordt je goed ingelicht wat er precies gaat gebeuren, wat ik als heel prettig heb ervaren. De ingreep is mij 100% meegevallen. Geen blauwe ogen gehad, weinig zwelling....Vanaf de eerste afspraak wordt je goed ingelicht wat er precies gaat gebeuren, wat ik als heel prettig heb ervaren. De ingreep is mij 100% meegevallen. Geen blauwe ogen gehad, weinig zwelling. Als de hechtingen eruit gaan zie je er al bijna niets meer van, weet niet of dit voor iedereen geldt, dit is mijn ervaring. Geen dag spijt gehad en zou iedereen de van den Broecke kliniek aanraden.