Bent u tevreden over de benadering / behandeling door uw plastisch chirurg?
9.6/10
Zou u een volgende keer weer uw behandeling bij de VandenBroecke Kliniek laten uitvoeren?
Hoe informatief was het consult?
Hoe vond u de ontvangst in de kliniek?
Goede begeleiding en erg gerustellend.
Ik ben naar volle tevredenheid behandeld in de kliniek
goeie ervaring
Mijn ervaring is goed, ben er blij mee.
Marion brugmans janson
Een hele fijne kliniek, met allemaal lieve medewerksters. Voelde me gelijk op mijn gemak. Heb een Ooglidcorrectie gehad, en wat ben ik er blij mee.
Piet de mooy
Helemaal top allemaal aardige mensen op en top behandeling en bediening echt super
P.E.ter Heege/ v.d.Zwan
Prima ontvangst,aardige mensen en een goede behandeling gekregen.
Super goed
Prima intake. Helder en eerlijk. Goede behandeling van chirurg en assistente. Goede kwaliteit. Kortom zeer tevreden.
intake gesprek goede uitleg gekregen en operatie prima geslaagd niet blauw geworden
Zeer deskundig
Anita, 57 jaar
Zodra ik binnenstapte had ik er een goed gevoel over en dat werd alleen maar bevestigd. Iedereen is vriendelijk en straalt wat uit. Mijn ooglidcorrectie is gedaan door Anita en zij heeft goed werk...Zodra ik binnenstapte had ik er een goed gevoel over en dat werd alleen maar bevestigd. Iedereen is vriendelijk en straalt wat uit. Mijn ooglidcorrectie is gedaan door Anita en zij heeft goed werk verricht. De kliniek is een aanrader!