Bent u tevreden over de benadering / behandeling door uw plastisch chirurg?
9.6/10
Zou u een volgende keer weer uw behandeling bij de VandenBroecke Kliniek laten uitvoeren?
Hoe informatief was het consult?
Hoe vond u de ontvangst in de kliniek?
Ik ben zeer tevreden over de behandeling: voor/tijdens/na de behandeling was de bejegening uitstekend. En het resultaat is precies zoals voorspeld was.
N. Douma
Ontzettend fijne ervaring
Alles ok.
Buitengewoon goed,ontzettend vriendelijk ,gastvrij en vakkundig,heel goede nazorg, de behandeling is meer dan goed geslaagd!
Ik heb de ervaring inde kliniek als zeer prettig ervaren.
W. Westerhoven
Ik ben voor een ooglidcorrectie (boven en onder) zeer goed geholpen. Zowel de arts als de assistente én de staf waren zeer bekwaam en voorkomend. Ook toen de tweede operatie uitliep bleef men...Ik ben voor een ooglidcorrectie (boven en onder) zeer goed geholpen. Zowel de arts als de assistente én de staf waren zeer bekwaam en voorkomend. Ook toen de tweede operatie uitliep bleef men geduldig én nauwgezet. Men nam alle tijd om de operatie te laten slagen én met succes. Bedankt daarvoor.
Zeer positief, prachtige resultaten!
Mw. L. Lipowski
Hartelijk en vriendelijke ontvangst door de receptioniste, duidelijke uitleg en voorlichting door de chirurg. Helaas een ontstoken oog, door de huisarts is het oog behandeld met antibiotica zalf.
Alles wordt duidelijk maar vriendelijk uitgelegd. De voor en nadelen worden goed besproken. Al het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Een heel prettig team.
Miep van der Woude
Werkelijk niets is er te melden wat NIET aan mijn verwachtingen voldeed.