Bent u tevreden over de benadering / behandeling door uw plastisch chirurg?
9.6/10
Zou u een volgende keer weer uw behandeling bij de VandenBroecke Kliniek laten uitvoeren?
Hoe informatief was het consult?
Hoe vond u de ontvangst in de kliniek?
Uitermate goed
Heleen
Ik ben heel erg tevreden over de ooglidcorrectie. De mensen zijn heel vriendelijk en zeer deskundig.
Trees von Borstel-Baartmans
De omgang met het hele team was geweldig. Iedere medewerker heeft er voor gezorgd dat ik me enorm op mijn gemak voelde. De behandeling zelf viel ook heel erg mee, ze coachen je er door heen en voor...De omgang met het hele team was geweldig. Iedere medewerker heeft er voor gezorgd dat ik me enorm op mijn gemak voelde. De behandeling zelf viel ook heel erg mee, ze coachen je er door heen en voor je het weet is de ingreep voorbij. De herstel periode was bij mij heel kort, na 1 week was alles al heel goed genezen. Het resultaat is echt fantastisch, nu zeg ik had ik het maar eerder gedaan.
Prima! Ik kan niets negatiefs bedenken. Het is jammer dat ik zelf niet meer naar de nacontrole ben geweest zodat er nog zelfde foto gemaakt kon worden (voor- en na foto). Maar dit heeft er mee te...Prima! Ik kan niets negatiefs bedenken. Het is jammer dat ik zelf niet meer naar de nacontrole ben geweest zodat er nog zelfde foto gemaakt kon worden (voor- en na foto). Maar dit heeft er mee te maken dat ik bijna 200 km moet rijden . Er waren geen klachten o.i.d. om nog naar de nacontrole te gaan.
Gastvrije ontvangst. Helaas zoewl bij de behandeling als bij de laatse na controle 30 minuten na de afgesproken tijd geholpen
Hanneke van Heugten
Uitstekende ervaring met VandenBroecke Kliniek. Een prachtig resultaat aan zowel boven- als onderkant. Er werd ruim de tijd genomen voor het intake-gesprek, zodat alles duidelijk was. De ingreep...Uitstekende ervaring met VandenBroecke Kliniek. Een prachtig resultaat aan zowel boven- als onderkant. Er werd ruim de tijd genomen voor het intake-gesprek, zodat alles duidelijk was. De ingreep zelf verliep pijnloos en snel. Nauwelijks last van napijn. Ik ben erg tevreden en had het jaren eerder moeten doen.
Prettige ontvangst en sfeer. Iedereen heeft aandacht en tijd voor je!
J. de Graaf
Prettig en zorgvuldig
Caroline
Zeer tevreden over het eindresultaat, je wordt er ook als mens behandeld en niet als patiënt nr zoveel. Zeer goede en vriendelijke ontvangst door vriendelijke dames. Heb alleen zeer veel pijn gehad...Zeer tevreden over het eindresultaat, je wordt er ook als mens behandeld en niet als patiënt nr zoveel. Zeer goede en vriendelijke ontvangst door vriendelijke dames. Heb alleen zeer veel pijn gehad tijdens de behandeling wat ik totaal niet had verwacht maar geen greintje napijn gehad, werd ook gebeld hoe het met me ging dus al met al een goede behandeling.
Corinne Kulk
Geweldig vriendelijke en vakkundige medewerkers. Ik werd goed ontvangen en ingelicht over de ingreep. Na lang sparen eindelijk mijn ogen laten liften en wat ben ik er blij mee! Dank jullie wel!