Hoe vond u de informatie op de website?
Bent u tevreden over de benadering / behandeling door uw plastisch chirurg?
9.6/10
Zou u een volgende keer weer uw behandeling bij de VandenBroecke Kliniek laten uitvoeren?
9.6/10
Hoe informatief was het consult?
Hoe vond u de ontvangst in de kliniek?

Rinske Hoogeveen

Fantastisch. Vriendelijk. Eerlijk .Gastvrij

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

De vriendelijke en kundige medewerkers

Caroline Hoos

Prettige en vriendelijke ontvangst, kliniek straalt qua sfeer rust uit, persoonlijke en klantgerichte benadering, deskundige chirurg waarin ik vertrouwen had

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Veel expertise, ontspannen sfeer tijdens de ingreep, goede nazorg

Theo

Netjes, gastvrij, uitermate vriendelijk, maar bovenal eerlijk en kundig. Had een intake gesprek voor een boven- en onderooglid correctie. Dr. Van den Broecke was eerlijk in het stellen van mijn... Netjes, gastvrij, uitermate vriendelijk, maar bovenal eerlijk en kundig. Had een intake gesprek voor een boven- en onderooglid correctie. Dr. Van den Broecke was eerlijk in het stellen van mijn verwachtingspatroon. Boven oogleden geen probleem, onderoogleden had hij twijfel of hij aan mijn verwachtingen kon voldoen. Hij was daar heel open en eerlijk over. Heb de operatie van zowel mijn boven- als onderoogleden toch doorgezet. Het resultaat was wat mij betreft super! De operatie was heel erg goed te doen. Ik was erg nerveus, maar werd direct door de dames aan de receptie op mijn gemak gesteld. Eenmaal in de operatiekamer werd er heel duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren en dat ik vooral moest relaxen. Heb mezelf overgegeven en de operatie viel mij niet 100, maar 1000% mee. Niets gevoeld, geen pijn. Eigenlijk afgezien van de 2,5 uur liggen een fluitje van een cent. Het enige wat ik vervelend vond, waren de hechtingen waar ik een week mee moest rondlopen. Nadat deze waren verwijderd, ging er letterlijk en figuurlijk een wereld voor mij open.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Het op het gemak stellen van de patiënt en de gezelligheid gedurende de operatie

Zeer prettig en professioneel.

professionele uitstraling, vakkundig

Ik heb bijzonder goede ervaring met de VandenBroecke Kliniek. Ik had lang nagedacht over een ooglidcorrectie omdat ik er toch wel tegenop zag. Maar bij binnenkomst werd ik zo vriendelijk ontvangen... Ik heb bijzonder goede ervaring met de VandenBroecke Kliniek. Ik had lang nagedacht over een ooglidcorrectie omdat ik er toch wel tegenop zag. Maar bij binnenkomst werd ik zo vriendelijk ontvangen dat ik eigenlijk direct gerustgesteld was. De operatie is mij heel erg meegevallen. Er heerste een ontspannen sfeer. De aandacht die ik kreeg in het oriënterende gesprek, tijdens de operatie en de nacontrole was heel erg persoonlijk. Ik had dit veel eerder moeten doen.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

De ontspannen sfeer en het vriendelijke personeel

Krien okkerse

Ik ben daar zeer goed behandeld voor,tijdens,en na de behandeling.
Complimenten!

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Super ontvangst en begeleiding,nazorg meer dan goed.
Aanrader voor iedereen!!

Hele prettige ontvangst, aardige mensen

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Je wordt erg op je gemak gesteld en hebben de tijd voor je

Ik voelde mij zeer op mijn gemak. Er werd van tevoren goed duidelijk gemaakt wat het zou opleveren en wat de stappen zouden zijn.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Begeleiding, duidelijk verhaal, goede nazorg

Annelies van der Scheer

Heb de behandeling als goed ervaren, was best wel een beetje zenuwachtig maar is mijn 100% meegevallen.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Mooie praktijk, goede locatie en vriendelijk personeel.

Corine van Biezen

Binnenkomst Kliniek Direct al sympathieke Begroeting ,etc...

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Zeer rustgevend , en geweldige betrokkenheid en uitleg van de Chirurg en zijn assistente tijdens de behandeling!

"Chapeau"???