Hoe vond u de informatie op de website?
Bent u tevreden over de benadering / behandeling door uw plastisch chirurg?
9.6/10
Zou u een volgende keer weer uw behandeling bij de VandenBroecke Kliniek laten uitvoeren?
Hoe informatief was het consult?
Hoe vond u de ontvangst in de kliniek?

Albert Jan Barendse

Uitstekend. Ook na 17.00 uur werd de telefoon nog beantwoord. Ik werd en wordt steeds prettig te woord gestaan.
Een klein puntje van aandacht is de parkeergelegenheid. Deze is erg druk en vaak vol.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Er straalt rust uit. Dit geldt voor de omgeving als het personeel dat er aanwezig is.

Vriendelijk ontvangst. Zeer deskundige arts

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Vooral de techniek die gebruikt wordt, weinig zwelling na ingreep en niet blauw geweest.
Begrijp voor je probleem.

Heel prettige ontvangst en geruststellende initake

Goede ontvangst en vriendelijke mensen.

Leticia M. B.

Tevreden over de resultaat.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Hygiene en vakkundigheid zijn de sterke punten. Het is te merken dat Dr. van Huizum ziekenhuis ervaring heeft. De genezing was probleemloos.

Hilde Schoonhoven

Persoonlijke en prettige gesprekken gehad, super leuke arts. Alles duidelijk uitgelegd . Behandeling bovenooglid correctie viel reuze mee!

Klantgerichtheid

Positief.

Goede begeleiding.

Verbeterpuntje: Afspraak voor intake werd door de kliniek afgezegd. Werd verder geen actie ondernomen voor een nieuwe afspraak en toen heb ik het zelf een jaar laten zitten. Verder ben ik uiterst... Verbeterpuntje: Afspraak voor intake werd door de kliniek afgezegd. Werd verder geen actie ondernomen voor een nieuwe afspraak en toen heb ik het zelf een jaar laten zitten. Verder ben ik uiterst tevreden over dr Beekmans en de operatiesssistente! De bovenooglidcorrectie was gewoon een gezellig uurtje!

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Zie boven, dr Beekmans is echt kundig en fijn.

Attie Puliga-Wilschut

Ervaringen waren erg goed. Had niets anders verwacht, de arts kennende.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

De ontvangst en de gesprekken met de behandelend chirurg. En uiteraard de behandeling zelf.

Zeer goed en kundig geholpen

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Goeie uitleg wat er ging gebeuren.