Hoe vond u de informatie op de website?
Bent u tevreden over de benadering / behandeling door uw plastisch chirurg?
9.6/10
Zou u een volgende keer weer uw behandeling bij de VandenBroecke Kliniek laten uitvoeren?
Hoe informatief was het consult?
Hoe vond u de ontvangst in de kliniek?

Positief, gastvrij en deskundig; korte tijd tussen de aanmelding en de behandeling.

zie bovenstaande

Allen maar positief.
Vanaf de ontvangst bij de balie tot en met de behandeling.

Zeer klantvriendelijk

Nelleke Poels

Vriendelijke behandeling. Duidelijke uitleg over alles. De nazorg was ook heel goed geregeld. Kortom zeer tevreden.

Kees van der Maat

Deskundige kliniek met een uitstekende verzorging

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Prima begeleiding vanaf intake tot eind controle na de behandeling.

Karen Wagenaar

Na lange tijd te hebben nagedacht over een boven ooglidcorrectie en veel reviews te hebben gelezen koos ik voor deze kliniek. Het was de juiste keuze. Van begin tot eind ben ik goed geïnformeerd... Na lange tijd te hebben nagedacht over een boven ooglidcorrectie en veel reviews te hebben gelezen koos ik voor deze kliniek. Het was de juiste keuze. Van begin tot eind ben ik goed geïnformeerd en begeleid door de zeer kundige arts en assistentes. Afspraken waren keurig op tijd en soms zelfs eerder als ik er al was. Heel fijn. De informatie over de periode na de correctie was zeer uitgebreid waardoor ik goed was voorbereid en het me allemaal 100% mee viel. En ik ben superblij met het resultaat!

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Zeer goede uitgebreide informatie en nazorg.

Therese vd Berg

Alles top geregeld, van de intake tot de nazorg. Het resultaat is fantastisch!

Netjes, vriendelijk, schoon

Een hele goede ervaring het hele team aardig vriendelijk en behulpzaam.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

De rust en belangstelling.
Het op je gemak stellen. luisteren na je probleem duidelijk advies hoe de ogen er uit zien na de operatie en wat je te wachten staat.

Henk Rosdorff

Goede vriendelijke professionele ontvangst en snelle afspraak voor de behandeling. De juiste informatie, zodat de wijze waarop de behandeling en de periode erna (het herstel) overeen kwamen met mijn... Goede vriendelijke professionele ontvangst en snelle afspraak voor de behandeling. De juiste informatie, zodat de wijze waarop de behandeling en de periode erna (het herstel) overeen kwamen met mijn verwachtingen.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Naast het hierboven genoemde is de behandeling goed/uitstekend uitgevoerd. Symmetrisch resultaat van de correctie.

Professioneel, warm, rustig en meelevend

Behandeling op
afstand middels n foto en goed advies

Zeer professioneel en klantvriendelijk.

Deskundig.