Hoe vond u de informatie op de website?
Bent u tevreden over de benadering / behandeling door uw plastisch chirurg?
9.6/10
Zou u een volgende keer weer uw behandeling bij de VandenBroecke Kliniek laten uitvoeren?
Hoe informatief was het consult?
Hoe vond u de ontvangst in de kliniek?

Maria van der Meer

Heb ruim 2 maanden geleden een bovenooglid correctie gehad. Uitgevoerd door drs A Ackermans.Top resultaat. Ingreep viel me 100% mee.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Vriendelijk ,kundig personeel. Goede voorlichting.

DiDiAnne van Osch

Hele top !! Zeer patient/client gericht . Hele plezierige relaxte sfeer . Een schat van een dokter en de verpleegkundige ook super aardig.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

De tijd die de dokter voor , tijdens en na de operatie voor je neemt . Ze heeft van mij een 10 gekregen!!!

Heel erg prettig,!!

Jacqueline

In augustus 2019 heb ik een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren door plastisch chirurg Aveline Ackermans.
Zij nam tijdens het intakegesprek alle tijd om vragen te beantwoorden. Zij...
Zij nam tijdens het intakegesprek alle tijd om vragen te beantwoorden. Zij adviseerde mij met name de eerste dagen na de operatie heel veel te koelen en vooral niet te bukken. Haar advies heb ik opgevolgd. De eerste 2 a 3 dagen heb ik heeeeel veel gekoeld. Rood/blauwe plekken smeerde ik in met Arniflor. Ik heb de eerste nachten geslapen met een nekkussen die ik normaliter in het vliegtuig gebruik. Het resultaat was dat ik binnen een week al weer mijn werkzaamheden kon hervatten. Het was zo snel en mooi hersteld. Ik ben superblij met het resultaat! Ik heb weer oogleden, zo blij mee....ik kan oogschaduw gebruiken en ook weer eyeliner dragen.
Ik krijg veel complimenten en ook vragen waar ik de operatie heb laten uitvoeren.
Ik zag er tegenop maar achteraf zou ik het zo weer doen.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

- duidelijke uitleg tijdens intake;
- vriendelijk personeel;

Zeer goed. Klantgericht, gespecialiseerd, hygiënisch en bovenal zeer vriendelijk.

Zie vorige vraag.

M

Zeer positieve ervaring, aanrader!

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Prettig contact, goede nazorg en een fijne arts.

Anja van Kampen

Als ik terug kijk op mijn behandeling in de kliniek en de informatiegesprekken daarvoor en de nacontroles, schiet er maar 1 woord te binnen. Hartverwarmend! Wat een lieve mensen werken in de... Als ik terug kijk op mijn behandeling in de kliniek en de informatiegesprekken daarvoor en de nacontroles, schiet er maar 1 woord te binnen. Hartverwarmend! Wat een lieve mensen werken in de kliniek, of het nu de behandelde arts was, de assistenten, telefonistes, receptionistes, zonder uitzondering deskundig, vriendelijk en hartelijk. Ik heb 2 keer na mijn behandeling telefonisch contact gehad, had wat vragen , o.a. over dat ik nabloedingen had. Werd zeer vriendelijk te woord gestaan, kreeg goed advies en indien nodig mocht ik nogmaals bellen of langs komen.
Overigens met het resultaat ben ik zeer tevreden. Heel erg blij mee.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Deskundig, .kleinschalig ( voor mijn gevoel) , professioneel, flexibiliteit, persoonlijke aandacht, goede nazorg.

Marijke van Cleef

Die is heel positief. Je wordt op je gemak gesteld, alles wordt heel duidelijk uitgelegd in alle rust, geen gehaast!
Het was correctie van de bovenoogleden wat best een beetje eng was. Tijdens...
Het was correctie van de bovenoogleden wat best een beetje eng was. Tijdens de operatie werd precies verteld wat er gebeurde. Ook werd je prima afgeleid zodat het klaar was voor je het wist.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Wat mij heel veel goed gedaan heeft is dat er de volgende dag aan het eind van de ochtend gebeld werd door de verpleegkundige die geassisteerd had met de vraag hoe ik mij voelde en of het goed ging.... Wat mij heel veel goed gedaan heeft is dat er de volgende dag aan het eind van de ochtend gebeld werd door de verpleegkundige die geassisteerd had met de vraag hoe ik mij voelde en of het goed ging. Ik had een klein dipje en dat was gelijk over. Dat was zo persoonlijk, heel fijn.

Gastvrij, professioneel, geweldig

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Goede voorlichting en tijdens de procedure wordt elke stap verteld.

Na veel positieve ervaringen in mijn omgeving nu zelf de stap genomen voor een bovenooglidcorrectie. Vanaf het eerste contact een hele fijne ervaring. Duidelijke uitleg van de procedure. Ook... Na veel positieve ervaringen in mijn omgeving nu zelf de stap genomen voor een bovenooglidcorrectie. Vanaf het eerste contact een hele fijne ervaring. Duidelijke uitleg van de procedure. Ook tijdens de behandeling het gevoel dat ik in zeer goede handen was. Door een onhandigheid van mijzelf de plastisch chirurg nodig gehad buiten openingstijd: ook dit was geen enkel probleem: zeer goed geholpen.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Gastvrijheid, vakmanschap, vriendelijkheid personeel en ook buiten openingstijden gemakkelijk bereikbaar.