Hoe vond u de informatie op de website?
Bent u tevreden over de benadering / behandeling door uw plastisch chirurg?
9.6/10
Zou u een volgende keer weer uw behandeling bij de VandenBroecke Kliniek laten uitvoeren?
Hoe informatief was het consult?
Hoe vond u de ontvangst in de kliniek?

W m oudshoorn de jong

Schoon en fris
Professioneel
Goede uitleg voor en tijdens de behandeling

IYP v Westbroek Boogert

Zeer tevreden, vriendelijke mensen die je direct op je gemak stellen.
Het resultaat is verbluffend.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Ja, alles is er erg schoon. En de mensen stellen je direct op je gemak.

GEEN Publicatie.! A.M.F.Zwaveliing

Keurige bejegening; aardige plasticus; helaas rechteroog kleiner dan links na de operatie!

nvt

Sylvia de Vries

Via vriendin aanbevolen en eerst voor kennismakingsgesprek geweest. Ontvangst zeer vriendelijk, en uitgebreid met de plastisch chirurg gesproken, deze ging met vakantie op de datum dat ik graag... Via vriendin aanbevolen en eerst voor kennismakingsgesprek geweest. Ontvangst zeer vriendelijk, en uitgebreid met de plastisch chirurg gesproken, deze ging met vakantie op de datum dat ik graag geholpen wilde worden en gelijk kennis gemaakt met diegene die mij ging behandelen.
Alles ging zeer relaxed doch zeer professioneel! Ik heb de behandeling als zeer prettig ervaren ondanks de prikjes in het ooglid(opgeblazen gevoel) Voor dat je het wist, was de operatie voorbij. De nazorg was ook prima geregeld, extra masker mee, omdat ik van ver kwam en ivm de files. De volgende dag een telefonisch follow up gesprek (op zaterdag)

De professionaliteit , zorgzaamheid, netheid

Perfect.

Rust.

CHM Derwort

Na lange tijd van twijfelen heb ik toch een afspraak gemaakt voor een ooglidcorrectie en heb er helemaal geen spijt van. Wat een verschil!
De behandeling is prima gegaan en ik ben van het...
De behandeling is prima gegaan en ik ben van het begin door iedereen vriendelijk en sympathiek ontvangen. Professionaliteit staat hier hoog in het vaandel!

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Van begin tot einde is alles prima verlopen.
Van begin tot einde is alles prima verlopen.
Bij de ontvangst, telefonisch en ingreep zelf alsook bij de na controle heb ik me niet 1 keer onveilig, onvriendelijk of onprofessioneel behandeld gevoeld.
Ook heerst hier een gemoedelijke en kundige sfeer
(En de koffie smaakt heerlijk!)

GMK

Ik heb mijn ervaring als zeer positief ervaren.

Zeer klant vriendelijk
Goede uitleg voor en tijdens de behandeling
Goede nazorg

Goede en duidelijke voorlichting en afspraken.

Wilma B.

Bij een intake gesprek bij een ‘tv-kliniek’ ben ik hard gillend weggerend. Er werden mij allerlei onzinnige behandelingen aangesmeerd (“en dan krijgt u korting!”). Het voelde of ik op de markt... Bij een intake gesprek bij een ‘tv-kliniek’ ben ik hard gillend weggerend. Er werden mij allerlei onzinnige behandelingen aangesmeerd (“en dan krijgt u korting!”). Het voelde of ik op de markt stond, er werd totaal niet naar mij geluisterd.
En toen kwam ik bij de VandenBroecke kliniek. Wat een warm bad was dat! Er werd de tijd genomen om te achterhalen wat ik precies wilde. De ooglid correctie kon snel gebeuren. De operatie gebeurde in een prettige sfeer en heb ik niet als pijnlijk ervaren. De nazorg was uitstekend..
Ik ben heel blij met de ooglid correctie. Ik wist niet dat mijn ‘dode hoek’ zo groot was. Ik heb veel meer zicht gekregen. In de spiegel zie ik iemand die normaal oud wil worden, maar zonder treurige ogen (en waarschijnlijk in de toekomst zonder de kwalen, die mijn moeder als gevolg van haar hangende oogleden had).

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

De ontzettend aardige benadering van de chirurg. Het gaf zoveel vertrouwen.