Hoe vond u de informatie op de website?
Bent u tevreden over de benadering / behandeling door uw plastisch chirurg?
9.6/10
Zou u een volgende keer weer uw behandeling bij de VandenBroecke Kliniek laten uitvoeren?
Hoe informatief was het consult?
Hoe vond u de ontvangst in de kliniek?

Erika Apeldoorn

Goede uitleg van te voren, prima behandeling.
Als ik een tip mag geven zou ik 2 na controles doen. 1x na 6 weken en 1x na 3 à 4 mnd omdat dan toch een beter beeld geeft hoe het eruit ziet

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Goede uitleg tijdens de ingreep, zeer relaxed personeel, goede tips voor nazorg

John Denies

Vriendelijkheid en beleefdheid voorop.

vriendelijkheid
gastvrijheid
ongedwongen ambientie
positiviteit

Niet alleen de plastisch chirurg Petra Koster levert geweldig werk, maar het hele team. Het maken van de afspraak gaat snel en duidelijk. Er wordt goed geluisterd, doorgevraagd en (on)gevraagsd... Niet alleen de plastisch chirurg Petra Koster levert geweldig werk, maar het hele team. Het maken van de afspraak gaat snel en duidelijk. Er wordt goed geluisterd, doorgevraagd en (on)gevraagsd informatie geven. Dit komt in ieder contact terug. Deskundig en vriendelijk team in een prettige omgeving. Dit alles is ook zichtbaar in het uiteindelijke resultaat.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

24 uur na de operatie het nabellen om te vragen of alles goed gaat.
Bij ieder gesprek, van zowel receptie tot en met chirurg, is er constant oog contact. De client krijgt de aandacht.

Donna

Prettige en vertrouwde sfeer

Uitstekende nazorg

Goed advies goede begeleiding alles wordt heel goed uitgelegd

goed advies

Goede medewerkers.

Alles was goed.

Het personeel is erg vriendelijk, de intake verliep niet vlekkeloos, ingreep viel mee.

Zeer vriendelijk personeel

De ervaring met de kliniek was prima .
Ik heb geen klachten.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Goede voorlichting en geruststelling.

jos verwoerd

Geen klachten dus prima ervaring

Martine

Ik vond het van A tot Z een hele prettige ervaring. Ik vond de ingreep echt 1000% meevallen. Heb er werkelijk niets van gevoeld en had het al veel eerder moeten doen.
Ben erg tevreden met het...
Ben erg tevreden met het resultaat en ook erna geen pijn gehad alleen heel goed gekoeld maar dat was ook in het belang van het herstel.

Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?

Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren