Goede ontvangst door de dames. Ze bieden altijd iets te drinken aan.
Heldere uitleg over wat je te wachten staat.
Ook na de behandeling krijg je tips mee over hoe je zo goed mogelijk...
Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?
Goede sfeer tijdens de behandeling. Duco en zijn assistente praten je door de behandeling heen. Dit stelde me erg op mijn gemak.
Goede ervaring, deskundig, vriendelijk. Je voelt je geen nummer maar er wordt veel tijd voor je genomen.
Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?
Zenuwen worden weggenomen vanwege de rust en duidelijke uitleg
Prima ontvangst en de behandeling heb ik ook als uitstekend ervaren. Alles werd goed uitgelegd en ging op een relaxte manier.
Over het resultaat ben ik ook dik tevreden.
Kortom...
Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?
Ik vond vooral het geruststellen tijdens de behandeling erg fijn . De assistente in mijn geval was dat mij naamgenoot Yvonne stelde mij erg gerust .
Liften bovenste ooglid, ik was heel nerveus, zeer goed opgevangen, vriendelijke medewerksters, vriendelijke arts, heel blij met resultaat.
Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?
vriendelijk medewerksters, zeer goede uitleg. prima resultaat
Vooraf duidelijke uitleg over ooglidcorrectie, ingreep verliep vlot en pijnloos, nazorg goed
Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?
Chirurg en assistente werkten vlot en geroutineerd, dat gaf vertrouwen in de 'goede afloop'
Ik vond het best spannend om te doen,boven en onder correcties.
De eerste week ga je liever niet de deur uit, de weken daarna gaat het langzaam maar zeker beter.
Nog even de hechtingen...
Duidelijk
Ik had een goed gevoel bij de kliniek en de recenties waren ook goed over het algemeen.
De operatie zelf is goed gegaan. Ik vond alleen de uitleg erg summier en ook het helings proces wetd...
Wat zijn de sterke punten van de VandenBroecke Kliniek?
De kliniek ziet de operatie als vanzelfsprekend, zij hebben vaak geopereerd, maar meestal is het voor de patient de eerste keer.
Enthousiaste mensen.
Iedereen was heel vriendelijk