8.2/10

Procon bv

Koop vlonderplanken

Mooie eiken facet planken. Goede prijs voor goede kwaliteit

B.J.M. Peters

Goede site, prima contacten over de aflevering van de producten...

All of the above

Rob Moen Clement

Onze nieuwe tuinpoort werd geleverd met het bijbehorende beslag en bevestigingsmateriaal. De kwaliteit is heel goed, de deur is op maat gemaakt. Kwestie van plaatsen en beitsen en het eindresultaat... Onze nieuwe tuinpoort werd geleverd met het bijbehorende beslag en bevestigingsmateriaal. De kwaliteit is heel goed, de deur is op maat gemaakt. Kwestie van plaatsen en beitsen en het eindresultaat is heel mooi geworden.

Goed bereikbaar voor de beantwoording van vragen.

Arjan Swagerman

Op basis van alleen de levering ziet het er goed uit. Goede communicatie en een aardige chauffeur. Helaas wel een beschadiging aan mijn tuinmuur door de lepels van de heftruck, maar dat kan... Op basis van alleen de levering ziet het er goed uit. Goede communicatie en een aardige chauffeur. Helaas wel een beschadiging aan mijn tuinmuur door de lepels van de heftruck, maar dat kan gebeuren.

De blikken olie hadden wat mij betreft iets beter verpakt gemogen, ze zaten nu in een kartonnen doosje los bij de grote spullen, wat meerdere malen gevallen is tijdens het uitladen. Verder geen schade.

Groet,
Arjan Swagerman (Den Helder)

Losse onderdelen beter verpakken.

Communicatie

Esther Veuger

Duidelijke website, had snel gevonden wat ik zocht.

Snelle levering, makkelijke website.

Rob Verwey

Duidelijke site, goede communicatie na het bestellen.

Veel opties in houtsoorten en maten (in mijn geval tuindeuren hoger dan 180 en ook breder dan 180

H. Materman

mooi product, goede levering..

Hans Vijge

Prima. Kort en bondig. Enige minpuntje was de niet zo gestructureerde ontvangst achter het gebouw bij het ophalen van de spullen.

Grote keuze. Fijn om zelf zaken af te kunnen halen.

Goed materiaal, vakkundige ondersteuning, zelfs met een rij aan mensen op Zaterdag nemen ze de tijd voor klanten.

Snel, duidelijk en correct!

Ton Janssens

Netjes en op tijd geleverd!

assortimenet en prijs