8.2/10

Koos

Douglas schermen besteld,mooi hout ..slecht geschroefd(scheef en te kort)

Goede communicatie ,goede levering/afhandeling

Kim

Keurig geadviseerd via de mail en vervolgens is de bestelling correct afgehandeld.

Duidelijke informatie en snelle reactie op vragen.

Dick van Suijlekom

Goede informatie op de website. Gemakkelijk bestellen via internet.

Duidelijke informatie op website.
Gemakkelijk bestellen en betalen.

Keizerkroon hoveniers

(Bewerkt)

Goed, snel reactie en goed bereikbaar

Goeie klantenservice

jansen metselwerken

Ccgbjuc

hhhhtfvhl

Johan Gort

Goede ervaring, snel geleverd, zodat we onze tijd goed konden besteden.

Ik heb niks gemist, dat is voor mij een sterk punt. Opvragen achteraf kreeg vakkundig antwoord.

W. Linssen

Vlonderplanken met alle toebehoren (piketpalen en liggers) compleet besteld en ook compleet geleverd gekregen.
Alleen van de geleverde 121 piketpalen waren er 47 zonder spitse punt geleverd....
Alleen van de geleverde 121 piketpalen waren er 47 zonder spitse punt geleverd.
Navraag leert dat vlonderwinkel.nl niet kan instaan voor de levering met of zonder spitse punt. Wat ik toch zeer vreemd vind.
Bijbestelling van piket palen met punt had geen zin, want men kon zelfs dan niet garanderen dat ze met punt geleverd zouden worden.
Al met al een vreemde manier van zaken doen als men produkten verkoopt die men niet kan garanderen.
Door mij gemaakte kosten om alsnog een punt aan de piketpalen te maken werden door vlonderplankenwinkel al op voorhand niet vergoed.

Wim van Zeggelaar Klussenbedrijf

Prima contact, levering liep niet lekker maar de chauffeur heeft alles goed gemaakt door mee te helpen met lossen.

Groot assortiment, goede website, scherpe prijzen

Goede ervaring, kwaliteit besteld product goed

Rein

Goed persoonlijk advies, gedegen onderbouwd, meedenkend in oplossingen en snelle leveringen.

Goed persoonlijk advies, gedegen onderbouwd, meedenkend in oplossingen