8.2/10

Goede producten voor een scherpe prijs.

Prima producten, goede logistiek.

Bea

Duidelijke Website. Snelle automatische en persoonlijke response via de mail. Telefonisch ook goed bereikbaar. En men denkt mee in de vraag. Wij hebben de bestelde zaken zelf opgehaald en ter plekke... Duidelijke Website. Snelle automatische en persoonlijke response via de mail. Telefonisch ook goed bereikbaar. En men denkt mee in de vraag. Wij hebben de bestelde zaken zelf opgehaald en ter plekke word je ontvangen in een prachtig pand en is de organisatie vakkundig met vriendelijk personeel. Een zeer goede webwinkel met een professionele vestiging.

Zie de eerste beschrijving hierboven. Keurig personeel en zelfs aan een uitrij munt is gedacht.

Snel geleverd, en het bestelde dingen zien er goed uit.

Goed duidelijk en met ongeveer een week prima geleverd.

Jan Krijgsman

Goede kwaliteit, keurig geleverd

Van baarsen

12 dagen moeten wachten op.drie tuindeuren van zeer slechte kwaliteit. Z'n 20 spijkers naast het geraamte geschoten en planken die in tweeen waren gescheurd.
Zelf heftruck medewerker zij dat...
Zelf heftruck medewerker zij dat dit eigenlijk niet kon. Meld uw zich maar bij de balie zij hij...die medewerker lachte het probleem weg.
Mijn klant wilde zijn tuin dicht hebben en ben maar weg gereden.... 80 km terug naar huis
Nooit meer hier iets kopen dacht ik...

Absoluut niet.
Slechte kwaliteit en geen service

Top

Mooi op tijd geleverd

Onno klootwijk

Product netjes geleverd ook compliment aan de vervoerder

klusbedrijfneef.nl

Beton palen gehaald ging top

duidelijk overzichtelijk

A.Hees