8.2/10

Arendse

Makkelijk

Klantvriedelijk

Wim Uijtenhaak

Goede ervaring. Een telefonische wijziging op de internetbestelling werd vakkundig en naar verwachting aangepast. Aflevering conform afspraak, gewoon goed zaken doen

Telefonisch contact over een wijziging is goed opgepakt

E. Verwoerd

Verkeerde levertijd vermeld op website. Geen email bevestiging bestel order. Geen flexibiliteit afleveren.

Prijs

Sharon

Snelle levering, mooie prijzen!

Goede website

Eerste ervaring met Vlonderplankenwinkel.nl en meteen erg positief.

Zeer snel reactie na de bestelling en tevens zeer snelle reactie op een vraag via de site.

Schutting besteld, bijna alles ging goed. Ik had bij de bestelling zoals aangegeven op de website een bepaalde datum ingevuld, maar ik kreeg na 2 dagen onverwacht een mail dat de bestelling in... Schutting besteld, bijna alles ging goed. Ik had bij de bestelling zoals aangegeven op de website een bepaalde datum ingevuld, maar ik kreeg na 2 dagen onverwacht een mail dat de bestelling in aantocht was tussen 10 en 12. Gelukkig was ik wel thuis op dat tijdstip, maar 3 dagen later was wel beter uitgekomen.

Van Dijke

Planken aan vlakke kant behoorlijk bekrast, niet aan 2 zijden te gebruiken. Bevestiging clips niet automatisch afstandhouders en ook eigenlijk net te groot naar mijn idee. Planken liggen nog beetje... Planken aan vlakke kant behoorlijk bekrast, niet aan 2 zijden te gebruiken. Bevestiging clips niet automatisch afstandhouders en ook eigenlijk net te groot naar mijn idee. Planken liggen nog beetje los. Ben benieuwd hoe het op termijn blijft zitten.

Nette reactie op email ivm met uitblijven bestelbevestiging.( bleek hotmail probleem)

JW van Zoest Facilitair amnagement

Ik ben perfect geholpen.

Snelle service

In eerste instantie begreep ik niets van deze site want ik heb niets besteld via vlonderplankenwinkel.nl maar ik begrijp dat dit dus eigenlijk ook topttuinonline is. 1ste levering was helaas een dag... In eerste instantie begreep ik niets van deze site want ik heb niets besteld via vlonderplankenwinkel.nl maar ik begrijp dat dit dus eigenlijk ook topttuinonline is. 1ste levering was helaas een dag vertraagt en beschadigd geleverd. Service echter na een telfoontje super geregeld nalevering de week daarna super. Alsnog bedankt. Mvg Jan

Service na klacht supersnel en gied afgehandeld

Snelle afwikkeling van bestelde spullen, ondanks dat ze niet op voorraad waren.

Juiste en uitgebreide informatie via de e-mail