8.2/10

Jo

Zeer goed

Eindelijk eens vlonderplanken die nagenoeg recht waren. Goede kwaliteit voor een giede prijs en snel gekeverd.

Jan Zadelhoff

Was TOP

Heel goed bedrijf 👌

Sjirine Bettink

Goef geholpen. Vriendelijk personeel. Eerst even gekeken in de showtuin. Daarna besteld. Ondanks de zomervakantie, snelle reactie. We konden onze bestelling binnen een paar dagen ophalen..

Vriendelijk
Snel
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

De Groot

Slecht

Nadat de besproken levertijd al ruim voorbij was maar even gebeld. Helaas waren de schuttingschermen nog niet binnen. Na 2 dagen bleek de hele bestelling niet te zijn gedaan. Na over en weer contact... Nadat de besproken levertijd al ruim voorbij was maar even gebeld. Helaas waren de schuttingschermen nog niet binnen. Na 2 dagen bleek de hele bestelling niet te zijn gedaan. Na over en weer contact konden ze andere schermen direct leveren. En al over 4 dagen. De dag er op bleken deze schermen er ook niet aanwezig te zijn. Maar wel weer andere houtsoort. Compensatie ook geregeld voor de ellende. Uur later bleek de compensatie ook niet te kunnen. Toen waren we er klaar mee. Dan maar geld terug. Dit kregen we pas na een week bellen en mailen. Wat er mis was gegaan wist admin ook weer niet. Nooit meer!!! We hebben onze schutting toen online bij een ander bedrijf besteld. Binnen 2 dagen gratis geleverd en helemaal goed. Het kan dus wel alleen niet bij Van den Top.....

Reactie Vandentop Tuinhout:

Beste meneer De Groot,
Beste meneer De Groot,
Bedankt voor uw review. We vinden het erg vervelend dat het in uw geval zo misgelopen is en bieden u hierbij nogmaals excuses aan voor al het ongemak. We hopen dat u lang plezier heeft van de schutting. En wellicht kunnen we u in de toekomst alsnog eens van dienst zijn op een positieve manier.
Team Vandentop Tuinhout

John Habets

Goede kwaliteit

Jammer dat je je bestelling niet in de buurt kunt afhalen

De BiesboschGijsbersgroep BV

Helaas was er iets fout gegaan en moesten wij de bestelling zelf ophalen in Strijen, omdat de bezorging niet in de planning was gezet bij u.
Ook was de bestelling die klaar stond niet compleet,...
Ook was de bestelling die klaar stond niet compleet, en ook niet op voorraad.

communicatie intern planning, klaarzetten bestellingen

mooi en degelijke materialen voor eerlijke prijs

J.W. Bredenoord

Het bedrijf oogt zeer georganiseerd en vriendelijk. Doordat de laatste deur in de gewenste maat wat barstjes had, kregen we een langere mee voor dezelfde prijs. Kon de deur nml. gemakkelijk op de... Het bedrijf oogt zeer georganiseerd en vriendelijk. Doordat de laatste deur in de gewenste maat wat barstjes had, kregen we een langere mee voor dezelfde prijs. Kon de deur nml. gemakkelijk op de juiste maat brengen.

Nette prijs

Ruud Plevier

Vriendelijk geholpen en correcte levering

Nvt

Prijs kwaliteit

Dirk van Velzen

Goede website, snelle levering en goede kwaliteit

Mijn aankopen komen niet in mijn account te staan. Dat zou wel verbeterd kunnen worden.

Duidelijke website met duidelijke handleidingen , snelle levering

Christiaan

Zeer goed

Goede klanten service, snelle levering. ( locatie Barneveld zeer nette en professionele uitstraling )