8.2/10

hollander

Zeer positief en kwaliteit van geelverde product hoog

levertijd verkorte montage handleidingen uitgebreide maken nu te summier

kwaliteit en overzichtelijkheid website.

Reactie Vandentop Tuinhout:

Hartstikke bedankt voor de positieve review en de voorgestelde verbeterpunten! Hier gaan we zeker mee aan de slag!

A V

Jammer genoeg kunnen ze niet leveren, maar je kunt wel bestellen. Laat bij het bestellen al weten dat het niet op voorraad is. Nu na weken nog steeds niets en ook geen berichtje of zo.

Geen producten op de site zetten die niet geleverd kunnen worden

Reactie Vandentop Tuinhout:

Bedankt voor de ingestuurde review! We hebben helaas door corona nog te maken met producten die een lange levertijd hebben. Producten die niet leverbaar zijn, proberen we inderdaad van onze website... Bedankt voor de ingestuurde review! We hebben helaas door corona nog te maken met producten die een lange levertijd hebben. Producten die niet leverbaar zijn, proberen we inderdaad van onze website te verwijderen. Dit tuinhek is er helaas tussendoor geglipt. Onze excuses!

Jos Rademaker

Prima website en communicatie.

Anja Horst

Snelle reactie op mijn mail vraag

Martijn Bouwhuis

Komen afspraken na, duidelijke communicatie en vriendelijke medewerkers.

John Peters

Uitgebreide site. Bij het afhalen erg behulpzaam. Goede kwaliteit van het geleverde.

Snelle levering en behulpzaam personeel bij her afhalen. Goede kwaliteit en uitgebreid montagevoorschrift.

Henry Kuipers

Top

nvt

snel schakelen

Hessel Tamminga

Bestellen gaat makkelijk alleen jammer de duur van levering.

Reactie Vandentop Tuinhout:

Bedankt voor de review! We zijn achter de schermen druk bezig om de levertijd van de kunststof gevelbekleding te versnellen.

Ralph

Composiet planken die meer dan 20 jaar mee zouden moeten gaan zijn na respectievelijk 6 jaar en 2 jaar al gebarsten. Pas na 9 maanden is er iemand langs gekomen, hij constateerde dat alles keurig... Composiet planken die meer dan 20 jaar mee zouden moeten gaan zijn na respectievelijk 6 jaar en 2 jaar al gebarsten. Pas na 9 maanden is er iemand langs gekomen, hij constateerde dat alles keurig was gelegd en het materiaal dus niet goed was. Nu een jaar later zouden ze de planken vervangen. Er valt echter lastig iets af te spreken met de botte planningsafdeling. Ik wacht nog steeds...

Service leveren zou goed zijn... Dat is nu ver te zoeken.

Ze beloven veel, dat klinkt positief.

Levering op afgesproken tijdstip, keurig. Materiaal niet conform gepubliceerde afmeting en het hout is minimaal 'groen' behandeld (lees: geen kwaliteit).

Betere kwaliteit leveren en leveren wat er op de website staat qua afmeting /lengte.

Bestelgemak en keurige aflevering.