8.2/10

Simon Jasperse

Matig, mist 1 paaltje en prijs op de los artikelen in de shop klopte niet met die in de computer

Beter natellen door de heftruck chauffeur

Makkelijk afhalen

Mark Groenendijk

Keurige ,snelle levering

Ik vind bezorg kosten wel veel

Alles keurig geleverd

Jan van den Brink

Super: snel, makkelijk en betaalbaar!

Guido (DENIJS-ASCH) de Nijs

Goede en heldere communicatie

Directe info helder en duidelijk

Jan Van Sadelhoff

Correcte levering tuinhuis. kwaliteit tuinhuis prima

De bijgeleverde hoeveel impregneermiddel was bij lange na niet genoeg om het gehele tuinhuisje te behandelen.

Correcte terugbetaling teveel betaalde bedrag ivm zelf impregneren.(wachttijd standaard impregnatie was te lang)

Marcel

Ok, maar

Levertijd klopte niet. Voorstel voor een ander product gedaan, maar moest daarvoor flink bij betalen. Korting was netter geweest.

Olaf Haveman

Goede service. Handige configurator om je schutting samen te stellen. Zit nog wel een klein foutje in, maar er is aangegeven dat hiernaar gekeken gaat worden.

Zoals aangegeven zit er een klein foutje in de configurator: er wordt geen rekening gehouden met de dikte van de palen bij het bepalen van het aantal schermen.
Misschien ook handig om een...
Misschien ook handig om een werkwijze aan te geven hoe een schutting recht en waterpas te plaatsen. Is mij gelukt dankzij enkele tips van een ervaringsdeskundige, wat ook echt nodig was.

De configurator is een groot pluspunt. Voor een leek is het moeilijk te bepalen wat en hoeveel materiaal nodig is.

Hans de Haan

Goede support tijdens (webshop) bestelling, ook als je iemand wilt spreken. Breed assortiment

Ik heb bestelling opgehaald. Als eerste op zaterdagochtend aan de beurt. Kwam redelijk snel iemand om bestelling te halen. Maar vervolgens duurde het een half uur voordat ik deze in ontvangst mocht... Ik heb bestelling opgehaald. Als eerste op zaterdagochtend aan de beurt. Kwam redelijk snel iemand om bestelling te halen. Maar vervolgens duurde het een half uur voordat ik deze in ontvangst mocht nemen. En t ging om 2 verschillende artikelen. Moet echt beter!

Christiaan Hageman

Top kwaliteit tuindeur snelle levering zeer tevreden

Goede communicatie, snelle levering, product zoals beschreven.

jan hogen esch

Kan nog weinig over mijn ervaring met uw bedrijf vertellen daar ik wel besteld heb maar tot op heden nog niets heb kunnen ophalen helaas.

misschien in plaats van een beoordeling vragen me eerst vertellen hoe of wat over mijn bestelling.

nog geen