8.2/10

Paula Ruijgrok

Prima ervaring. Mooie producten.

Mooi hout. Op tijd geleverd. Vriendelijke chauffeur.

Linda

Top service en goed meedenken

Tom

Vriendelijk personeel, verder goed georganiseerd

Vriendelijk personeel

Pascale van der Weijden

Zeer goed

Vriendelijke medewerkers
Goede service

Floor Houtepen

De kwaliteit van de aan ons geleverde bankirai vlonderplanken is helaas onder de maat; 10 van de 41 planken vertonen gebreken. Ook moesten bijna alle planken rechtgetrokken worden. Helaas is hier... De kwaliteit van de aan ons geleverde bankirai vlonderplanken is helaas onder de maat; 10 van de 41 planken vertonen gebreken. Ook moesten bijna alle planken rechtgetrokken worden. Helaas is hier geen oplossing voor, omdat we de gebreken niet tijdig geconstateerd hebben.

Hoewel de klantenservicemedewerker het met mij eens was dat de schade die een aantal geleverde bankirai vlonderplanken vertoonden (scheuren, noesten, stukjes eraf) niet is zoals het behoort te zijn,... Hoewel de klantenservicemedewerker het met mij eens was dat de schade die een aantal geleverde bankirai vlonderplanken vertoonden (scheuren, noesten, stukjes eraf) niet is zoals het behoort te zijn, maakte het feit dat wij niet binnen 8 dagen geklaagd hebben dat het bedrijf er ‘niets meer aan kan doen’. Jammer voor ons dat de buitenste planken er mooi uitzagen en dat we pas na een aantal weken toekwamen aan het verder openen van het pakket. Wees gewaarschuwd!

nvt

Frits Schreurs

Zeer goede ervaring, op tijd bezorgd netjes afgeleverd zo dicht mogelijk waar we bezig waren.

Service, en snelle levering.

Aleid Nieuwenhuys - Vooren

Zeer goed en deskundig geholpen. Juiste advies .

Goede deskundige hulp. Vriendelijk en correct. Perfecte producten.

Nico Aesseloos

Perfecte service

Gertjan Sterks

Prima service

Sneller bericht over levering / planning.

Goede website, mooie materialen

Michaël van der Mark

Prijs is hoog, Ik kreeg balken die totaal getordeerd waren. Dit moet je gewoon niet aan klanten meegeven. Het is overigens wel goed oplost!

Zonder moeite werden de getordeerde balken om geruild