8.2/10

Zanten

Geen, netjes op de hoogte gehouden.

Logistieke afhandeling.

Hielke Hoeksema

Bestelling en levering prima, kwaliteit geleverde spullen slecht. Hout was gespleten, flink beschimmeld en vies. En de kleur is lichter dan op de foto's

check de kwaliteit van wat je verkoopt

bestellen en leveren

Goed product en levering

Elly Martens

Prima, goede service

Gert Versteeg

Goed, snel en vakkundig, goede prijs kwaliteit verhouding

Rini VOF van den Broek - van Doren

Ik heb 4 weken terug te horen gekregen dat ik op mijn product moet wachten, heb daar na niets meer gehoord. Het zou fijn zijn als ik zou weten hoelang ik nu nog moet wachten, weet je waar je aan toe... Ik heb 4 weken terug te horen gekregen dat ik op mijn product moet wachten, heb daar na niets meer gehoord. Het zou fijn zijn als ik zou weten hoelang ik nu nog moet wachten, weet je waar je aan toe bent.

Femke Hoes

Ik heb een hard houten deur besteld en was niet echt tevreden. Het slot was er scheef ingezet en niet in gefreesd. Ook de cilinder ging er niet goed in omdat de uitsparing niet goed was gemaakt.... Ik heb een hard houten deur besteld en was niet echt tevreden. Het slot was er scheef ingezet en niet in gefreesd. Ook de cilinder ging er niet goed in omdat de uitsparing niet goed was gemaakt. Gelukkig heb ik een handige buurman die eea heeft kunnen oplossen, maar dit was niet de kwaliteit die ik verwacht bij zo'n bestelling.

Nette aflevering van het product

M.L. Wijers

Geleverde product en klantenservice top, ook nadat een aantal vlonderplanken bij levering niet goed waren werd dit goed en snel.opgelost

Goede service vast blijven houden

Snelle levering en goede service

A van der Wilt

Zeer tevreden over Vandentop Tuinhout. Medewerkers nemen de tijd voor je en geven goede adviezen. Ik woon in Soest, maar ga graag even naar Barneveld voor advies of het ophalen van een bestelling.... Zeer tevreden over Vandentop Tuinhout. Medewerkers nemen de tijd voor je en geven goede adviezen. Ik woon in Soest, maar ga graag even naar Barneveld voor advies of het ophalen van een bestelling. Het geleverde materiaal is kwalitatief erg goed.

Goed advies. Goede producten.