8.2/10

A.T. P

Trellis tuinscherm gekocht

de kwaliteit van de houtverbindingen is erg matig voor een scherm van €80

Hans van der Meijden

Alleen maar lovende woorden Top bedrijf.

Geen maar ga zo door met de service en de nazorg.

Klantgericht met oog voor een tevreden consument.
Na een hele slechte ervaring met een andere houtleverancier kwam ik bij van den Top uit. Mijn ervaring is een dikke 10+ voor dit bedrijf. Klantgericht met oog voor een tevreden consument.
Als ik weer eens wat nodig heb zal ik hier zeker terugkomen.

Wilco Koppe

Top

Goede overzichtelijke website zeer makkelijk om de juiste spullen te bestellen.

M. Zwartjes

Na probleem met kapot knappende schroeven weinig bereidheid om het probleem te willen oplossen!

SERVICE VERLENEN ALS JE MATERIALEN LEVERT VAN EEN SLECHTE KWALITEIT. En een schappelijk voorstel doen. Tevens bij de klanten langs gaan om het probleem te analyseren. Hier is geen bereidheid toe om... SERVICE VERLENEN ALS JE MATERIALEN LEVERT VAN EEN SLECHTE KWALITEIT. En een schappelijk voorstel doen. Tevens bij de klanten langs gaan om het probleem te analyseren. Hier is geen bereidheid toe om hier addekwaad op te handelen. Sneller reageren op gestuurde e mails met de klachten.

Oordelen zonder er onderzoek naar gedaan te hebben dat de schroeven te strak aangedraaid zijn wat absoluut niet het geval is waardoor ze volgens van den Top kapot zouden zijn geknapt. Afwachtende... Oordelen zonder er onderzoek naar gedaan te hebben dat de schroeven te strak aangedraaid zijn wat absoluut niet het geval is waardoor ze volgens van den Top kapot zouden zijn geknapt. Afwachtende houding aannemen.

Plaisier

Goede service en goede kwaliteit

Goede service

Peter

Goede service, klantgericht, alert

prive

Goede producten en uitgebreid assortiment. Ik kan de producten alleen hier vinden en niet ergens anders. Wat heel erg fijn is is dat de beschrijving en afmetingen wat beter zijn dan elders

nog specifiekere afmetingen van montage gaten bijvoorbeeld

Fijn dat de beschrijvingen van de producten wat uitgebreider zijn dan elders

Fred

Correcte communicatie over levering, en op afgesproken dag spullen geleverd

Dag zo door

Anita Visser

Goed, wel vertellen verschilende medewerkers iets anders.

Een lijn trekken met antwoorden naar klanten toe.

Mostafa Loutaoui

Paar keer fout gegaan maar wel snel gecorrigeerd

Opletten bij order pikken

Vriendelijke mensen