8.2/10

Mark Moelee

Redelijk

Wanneer komt mijn bestelling?

1e keer prima geholpen, 2e keer wacht ik nogsteeds op mijn bestelling!!

Tom

Prima levering

beter communicatie wanneer er geleverd wordt. Op de website staat levertijd "1-2 werkdagen" in de praktijk blijkt dit 4-5 weken te zijn. Beloof dit dan ook niet.

punt twee: de levering...

punt twee: de levering van het hout was 4-5 weken later dan bestelling (zie hierboven). Maar er was geen aankondiging dat er geleverd ging worden. Ik werd op de hoogte gesteld door een SMS van het transportbedrijf dat het de volgende werkdag op de oprit zou liggen. Die communicatie kan beter.

alles was in 1x compleet. Juiste aantallen. We zijn er erg blij mee!
Mooie website. komt professioneel over. Mijn vraag op de mail werd goed beantwoord.

Jurgen Heddes

Vriendelijke en snelle levering

Veel schade aan geleverde houten delen en kwaliteit van gegalvaniseerde scharnieren niet goed. Boutjes van houten schutting niet goed geschroefd en diverse kruiskoppen beschadigd. Check materiaal op... Veel schade aan geleverde houten delen en kwaliteit van gegalvaniseerde scharnieren niet goed. Boutjes van houten schutting niet goed geschroefd en diverse kruiskoppen beschadigd. Check materiaal op kwaliteit voordat het de deur uit gaat.

Vriendelijke levering

Gerben

Prima!

Geef ook de optie om beits direct mee te bestellen in de schutting configurator. Ook wellicht de optie om het aantla platen te bestellen zonder dat je eerst de maten opgeeft. Nu geef je eerst het... Geef ook de optie om beits direct mee te bestellen in de schutting configurator. Ook wellicht de optie om het aantla platen te bestellen zonder dat je eerst de maten opgeeft. Nu geef je eerst het aantal meters aan en dan komt de configurator met het aantal schermen dat je nodig hebt. Liever geef ik gewoon het aantal platen op (had het al gemeten). Dit is echter een klein puntje.

De configurator was verder top en een van mijn redenen om bij jullie te bestellen. Helaas was het scherm dat ik wilde niet horizontaal te bestellen, maar alsnog prima!

P.D. de Vries

Vakkundig en goede service

Nvt

Klantvriendelijk, service, vakkundig!

Rien Van Lavieren

Houten balken zijn niet recht

Er waren balken bij de krom zijn

Dirk Smit

Betrouwbaar en goed georganiseerd bedrijf

Goede website en gesmeerde organisatie

Rene Ravenhorst

Overwegend positief. Kantoorroutine heel prettig, kordaat, zakelijk. Ophalen van de spullen achter beetje balorig en rommelig. Auto verkeerd geparkeerd kennelijk, dus lag ook aan mezelf

Iets meer volwassen klantbenadering 'achter'

telefonische verkoop zeer servicegericht; werd tijd genomen, kloppende voorstellen en heel duidelijk

Geurt van Hierden

Helemaal top.