Chauffeur kwam zonder bericht te laat met de bestelling. Helaas ook meerdere producten verkeerd geleverd. Daardoor moest weer een nieuwe afspraak ingepland worden.
-Klant informeren over vertraging bij aflevering
-Bij het werken met artikelnr's zou het niet mogen gebeuren dat er meerdere verkeerde producten in 1 bestelling zitten
-Bij omruilen klant...
Duidelijke site met veel keus.
Er staat een levertijd op de site die niet klopt. Dat is jammer maar verder super tevreden. Bezorgingkosten zijn vrij hoog.
Online bestelling gedaan, direct bevestigd en levertijd gekregen
levertijd langer dan op de website vermeld was, dat is voor mij geen probleem, maar schept wel verwarring
veel maten voorradig, goed assortiment
Erg aardig en alles precies volgens afspraak.
Ronduit slecht, op voorraad blijkt niet op voorraad, trage communicatie en uiteindelijk na twee weken wordt een lever tijd van 4 tot 6 weken aangekondigd voor redelijk standaard materiaal
Communicatie
Prettig, voldoende kennis van zaken t
Slecht, ik wil iets bestellen, heb een berekening gemaakt voor de totale kosten, en gemaild of we er een mooi prijsje van kunnen maken.Antwoord terug:Wij hebben vaste prijzen voor onze producten,...
Dingen bespreekbaar maken
Snelle reactie
Het is een mooi bedrijf met een goede service.
Fijn bedrijf, reageert snel op mail en ook het ophalen ging erg soepel.
Sommige beschrijvingen op de site kloppen niet. De tekst is overduidelijk gekopieerd van een ander artikel en niet geheel aangepast.
Groot assortiment, een geoliede machine bij het ophalen van de bestelling.