8.2/10

monique zijpveld-cramm

Prima bedrijf maar wat wij hebben gehad is slecht.

Martijn Dingemans

Chauffeur kwam zonder bericht te laat met de bestelling. Helaas ook meerdere producten verkeerd geleverd. Daardoor moest weer een nieuwe afspraak ingepland worden.

-Klant informeren over vertraging bij aflevering
-Bij het werken met artikelnr's zou het niet mogen gebeuren dat er meerdere verkeerde producten in 1 bestelling zitten
-Bij omruilen klant...
-Klant informeren over vertraging bij aflevering
-Bij omruilen klant tegemoet komen en niet moeilijk doen zoals om aanvullende foto's vragen

J De Vries

Duidelijke site met veel keus.

Er staat een levertijd op de site die niet klopt. Dat is jammer maar verder super tevreden. Bezorgingkosten zijn vrij hoog.

H.Speel,am

Online bestelling gedaan, direct bevestigd en levertijd gekregen

levertijd langer dan op de website vermeld was, dat is voor mij geen probleem, maar schept wel verwarring

veel maten voorradig, goed assortiment

Daniel Lemstra

Erg aardig en alles precies volgens afspraak.

Bart Kroon

Ronduit slecht, op voorraad blijkt niet op voorraad, trage communicatie en uiteindelijk na twee weken wordt een lever tijd van 4 tot 6 weken aangekondigd voor redelijk standaard materiaal

Communicatie

Peter Witkamp

Prettig, voldoende kennis van zaken t

Martin

Slecht, ik wil iets bestellen, heb een berekening gemaakt voor de totale kosten, en gemaild of we er een mooi prijsje van kunnen maken.Antwoord terug:Wij hebben vaste prijzen voor onze producten,... Slecht, ik wil iets bestellen, heb een berekening gemaakt voor de totale kosten, en gemaild of we er een mooi prijsje van kunnen maken.Antwoord terug:Wij hebben vaste prijzen voor onze producten, dit om de kwaliteit te kunnen leveren die wij graag willen.

Dingen bespreekbaar maken

Snelle reactie

Rinus Vooijs

Het is een mooi bedrijf met een goede service.

Fijn bedrijf, reageert snel op mail en ook het ophalen ging erg soepel.

Sommige beschrijvingen op de site kloppen niet. De tekst is overduidelijk gekopieerd van een ander artikel en niet geheel aangepast.

Groot assortiment, een geoliede machine bij het ophalen van de bestelling.