8.2/10

Christa van de Berk

Goed! Mooie producten, fijne service!

Sterk telefonisch advies en kon daardoor goede afweging maken voor onze specifieke situatie

Jacq

Tot nu toe nog niet heel goed. Op de site stond niet dat iets niet leverbaar was. Besteld, betaald, datum gekregen waarop het bezorgd zou worden en dan blijkt het niet voorradig te zijn. Dus nee nog... Tot nu toe nog niet heel goed. Op de site stond niet dat iets niet leverbaar was. Besteld, betaald, datum gekregen waarop het bezorgd zou worden en dan blijkt het niet voorradig te zijn. Dus nee nog niet goed. En ook al even niets gehoord

Betere communicatie of iets wel of niet leverbaar is voordat je een bestelling plaats, en betaalt

site is goed

Wouter Geesink

Zeer goed. Mooie website, duidelijk, goede prijs, snelle levering

Dick Cornelissen

Prima tuindeur, alleen bezorging kan beter. Zou geleverd worden 6 april, dan 7 april, dan 8 april vervoerder mailt dan in welk tijdvak. Niets gezien en gehoord, later in de middag een mailtje dat... Prima tuindeur, alleen bezorging kan beter. Zou geleverd worden 6 april, dan 7 april, dan 8 april vervoerder mailt dan in welk tijdvak. Niets gezien en gehoord, later in de middag een mailtje dat hij 9 april komt tussen 09:00 en 12:00 uur.
Inderdaad ontvangen.

Bezorging beter communiceren.

Prima compllet product.

Marije Janssen

Heel goede service, wel erg hoge verzendkosten. De klantenservice was zelfs in de eerste week van de Corona crisis erg snel met antwoorden en loste mijn vraag perfect op. De verzendkosten vond ik... Heel goede service, wel erg hoge verzendkosten. De klantenservice was zelfs in de eerste week van de Corona crisis erg snel met antwoorden en loste mijn vraag perfect op. De verzendkosten vond ik wel hoog. Ik wilde nog wat rollen bamboo nabestellen en de verzendkosten lagen rond de 60 euro, dus daar heb ik vanaf gezien.

Erg hoge bezorgkosten

Goede service

Ralph Weeda

Top bedrijf! Voornamelijk gebaseerd op de manier van service verlening. Ik was enkele spullen vergeten die ik nodig voor mijn tuin. Deze spullen zijn echt last minut geregeld door planning (Wilco)... Top bedrijf! Voornamelijk gebaseerd op de manier van service verlening. Ik was enkele spullen vergeten die ik nodig voor mijn tuin. Deze spullen zijn echt last minut geregeld door planning (Wilco) en op transport! Hiervoor is geen cent extra betaald en dat noem ik service!

Snel schakelen en er wordt voornamelijk gekeken naar mogelijkheden en niet naar onmogelijkheden.

Schutte

Bestellen van schuttingdelen

Frank Bleeker

Prima zaken mee te doen

Maurice

Levering was goed, echter kwaliteit laat te wensen over.

Afwerking van tuinpoort

Makkelijk besteld

Reactie Vandentop Tuinhout:

Beste Maurice,
Beste Maurice,
Wij vinden het vervelend om te lezen dat ons product niet aan uw verwachtingen voldoet. Het is uiteraard niet de bedoeling dat u een tuindeur ontvangt die niet goed is afgewerkt. Helaas hebben wij geen persoonlijk bericht van u ontvangen na levering, daarom is het voor ons niet meer mogelijk om uw klacht nu op te lossen.
We hebben uw klacht uiteraard wel gemeld bij onze productie om ervoor te zorgen dat er beter gelet wordt op de kwaliteit van onze producten.
Team Vandentop Tuinhout