Het duurde even voordat het bestellen goed ging. Lag denk ik aan mijn computer, niet aan jullie. Ik kreeg snel een reactie en was hier tevreden over.

Het is fijn dat je feedback krijgt als je iets niet zeker weet.

Gebruiksaanwijzing voor producten. Bijv. Haargel, iets wat ik nog nooit eerder had gebruikt. Moet dit op droog of nat haar? Moet je het , s avond uitborstelen enz. Ik heb e.e.a zelf geprobeerd en... Gebruiksaanwijzing voor producten. Bijv. Haargel, iets wat ik nog nooit eerder had gebruikt. Moet dit op droog of nat haar? Moet je het , s avond uitborstelen enz. Ik heb e.e.a zelf geprobeerd en het ging goed maar je neemt bij nieuwe producten toch een gok.

Sven Langenberg

Tot op heden nog geen enkel probleem ondervonden met een bestelling, ik ben zeer tevreden.

Misschien onder aandacht brengen van nieuwe producten ? Shampo mis ik nog...gebruik de "normale" AD Bend zeep.

Goed.

Duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Bedrijf was telefonisch moeilijk bereikbaar. Werd mij verzocht een andere keer opnieuw te bellen.

Tot nutoe heb ik goede ervaringen met het bedrijf. Een snelle levering en bestelgemak zijn gegarandeerd.

Zeer snelle levering.

Ik kon geen email naar jullie versturen.

j. Abbott

levering GLS zeer slecht hierover contact gehad met uw bedrijf

Keurige afhandeling. Prima producten. Ik vind de bezorgkosten echter te hoog!

Goede producten

Bezorgkosten verlagen.

Mijn ervaring tot nu toe is goed.

Ik heb batterijen bested die nog in de verpakking zat. Maar deden het absoluut. Na mijn telefonische gesprek waarin het uitlegde. Kreeg ik binnen een week een nieuwe pak batterijen. Dat was zeer... Ik heb batterijen bested die nog in de verpakking zat. Maar deden het absoluut. Na mijn telefonische gesprek waarin het uitlegde. Kreeg ik binnen een week een nieuwe pak batterijen. Dat was zeer netjes van jullie. Ik waardeer het enorm. Dit is inmiddels een drie jaar geleden ongeveer.

Dank u wel.

Snelheid en persoonlijke informatie over de telefoon

Uitleg over verschillen in stroom / spanning (pulse etc) niet helder weergegeven (Hidrex)

Snelle levering en erg goed product.
Zeer tevreden

Prettig, snel en makkelijk zowel via internet als telefonisch

klantvriendelijkheid