Samantha Bergsma

Het bedrijf geef goede service. Doordat ik een gratis proefmonster kon proberen heb ik kunnen testen of het product echt werkt. Vaak koop ik dure producten en als deze niet werken kan ik ze... Het bedrijf geef goede service. Doordat ik een gratis proefmonster kon proberen heb ik kunnen testen of het product echt werkt. Vaak koop ik dure producten en als deze niet werken kan ik ze weggooien. Nu weet ik zeker dat het werkt en ben erg blij met het product. Ook een snelle levering.

Probeer monsters echt heel handig en maakt het bedrijf betrouwbaarder

Afgezien van de late aflevering van het bestelde product.
Verder erg tevreden.

Goed over de levering op de hoogte gehouden.

Een week later had ik het product in huis.
Dat vond ik te lang.

M. Ebrahimi

De antiperspirant body spray forte Max werkt super.
En klantvriendelijke personeel aan de telefoon.

MediDerma

Ik ben zeer goed geholpen door een mevrouw.

Verantwoordelijkheidsgevoel ten aanzien van verkoop producten. Waar komt het terecht en wordt het op de juiste manier gebruikt.

ik had op de website niet gezien een lijst van behandelaars. Als ik deze wel had gezien had ik het zeker bij jullie gekocht. Nu verwijs ik door naar jullie en kom ik alsnog op de website. Dat vind... ik had op de website niet gezien een lijst van behandelaars. Als ik deze wel had gezien had ik het zeker bij jullie gekocht. Nu verwijs ik door naar jullie en kom ik alsnog op de website. Dat vind ik echt zeer klantvriendelijk en een win win situatie voor beiden.

Snelle levering. Ik had alleen proef pakketje besteld nav de advertentie dat het zou moeten helpen tegen overmatig zweten. Bij binnenkomst blijkt het daar helemaal niet voor te zijn. Was het... Snelle levering. Ik had alleen proef pakketje besteld nav de advertentie dat het zou moeten helpen tegen overmatig zweten. Bij binnenkomst blijkt het daar helemaal niet voor te zijn. Was het pakketje gelukkig gratis maar toch zonde van je verzendkosten als je dit product niet nodig hebt.

Snelle levertijden

Foutieve informatie/link. Wilde iets tegen overmatig zweten, werd verwezen via link naar proef pakketje zeep van dit bedrijf. Bleek tegen psoriasis en droge huid te zijn

Bormans Sonja

Ik ben tot nu zeer tevreden over de ervaring met jullie bedrijf.
Hoop dat ik u binnen een aantal weken ook kan melden dat de aankoop van de hidrex ook goed werk leverd.

Olthaar

Goed. Nog maar 1 maal wat besteld.

Er werd gebeld dat een bepaald product niet aanwezig was. Even overlegd wat te doen.

Heel netjes. Product kon niet worden geleverd. Werd opgebeld en alternatief aangeboden. Was duurder product maar kreeg voor dezelfde prijs!

Alles

Niets

Mascha

Erg tevreden

Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag
Klantvriendelijk