Heel positief!

Ik vind het een hele prettige site, heel duidelijk ook. Sterk punt is het gratis pakketje zeep. Hierdoor kon ik proberen of het product wel/niet geschikt was voor het eczeem op mijn handen.... Ik vind het een hele prettige site, heel duidelijk ook. Sterk punt is het gratis pakketje zeep. Hierdoor kon ik proberen of het product wel/niet geschikt was voor het eczeem op mijn handen. Vriendelijk dank hiervoor! Ik vind deze site een echte aanrader!

Mijn eerste ervaring met uw bedrijf heb ik heel prettig gevonden.
Snelle levering en een goede beschrijving van uw produkten.

Ik vond uw bedrijf toevallig op internet en ik dacht laat ik eens proberen om die badschuim te kopen.
Ik had wel de meningen van anderen gelezen over de badschuim dus durfde ik het wel aan. Nadat ik het besteld had kreeg ik ook meteen bericht dat de bestelling door gekomen was. daarna kon ik het hele traject volgen totdat ik het daadwerkelijk in huis had. Dit was erg fijn.
De producten zijn ook goed bevallen. van de badschuim heb ik tot op heden nog geen last dus dat is ook erg fijn! de verbandhandschoenen zijn ook prima.
Het zat allemaal keurig verpakt, netjes in plastic zakjes, zodat een eventuele lekken van de doucheschuim beperkt zou blijven.
Ik vond het ook erg leuk om de cadeautjes er bij te krijgen.
Al met al een zeer goede ervaring!

Paul

Perfect! Ben erg blij met de producten!

Producten, bestelgemak

Sannelies

Snelle en goed afhandeling van bestelde product.

Snelle reactie en antwoord op vragen.

lian thielen

Wij zijn erg tevreden over de geleverde producten

de zeep is voor de huid van mijn kinderen erg goed

sahebali

Makkelijk en snel

Snel en makkelijk

Annemiek

Ik heb bij Vanderbendshop.nl een iontoforese apparaat gekocht. Omdat ik niet precies wist welk type ik moest aanschaffen, heb ik gebeld met de klantenservice. Ik werd direct geholpen door een hele... Ik heb bij Vanderbendshop.nl een iontoforese apparaat gekocht. Omdat ik niet precies wist welk type ik moest aanschaffen, heb ik gebeld met de klantenservice. Ik werd direct geholpen door een hele aardige mevrouw (Annemarie).

Linda van Herwaarden

Redelijk

Gebruiksvriendelijkere site maken.

A. van 't Veer

Goed geholpen en voorzien van advies.

Produktkennis.