L.Torenbeek

Prima, levering binnen een dag, vakkundige en vriendelijke hulp ad telefoon.

De telefoniste heeft me heel vriendelijk en vakkundig geholpen om de juiste producten te vinden. Zonder haar hulp had ik niet gevonden wat ik nodig had. Zij is echt een visitekaartje voor jullie... De telefoniste heeft me heel vriendelijk en vakkundig geholpen om de juiste producten te vinden. Zonder haar hulp had ik niet gevonden wat ik nodig had. Zij is echt een visitekaartje voor jullie bedrijf! Niet laten gaan, dus :-)
Mijn zoon is erg blij met zijn iontoforeseapparatuur.

Nee, vooral de dame aan de telefoon haar gang laten gaan.

mary barnas

Prima, snelle probleemloze levering

Prima, snelle probleemloze levering

Jones

Ik heb altijd goede ervaring met de aanschaf van mijn pads voor Drionic. Deze keer liet de bezorging wel erg lang op zich wachten. 5 dagen nadat ik bericht had gekregen dat het artikel bij jullie... Ik heb altijd goede ervaring met de aanschaf van mijn pads voor Drionic. Deze keer liet de bezorging wel erg lang op zich wachten. 5 dagen nadat ik bericht had gekregen dat het artikel bij jullie was verzonden ontving ik het pas. Het is natuurlijk lastig te beoordelen waar de vertraging zat. Volgens het systeem lijkt het niet bij jullie te zitten, maar wellicht bij de bezorgdienst, maar als klant ’weet’ je dat niet. Ik had mijn oude pads al weggegooid (niet handig idd!) maar daardoor heb ik mijn behandling kort moeten onderbreken omdat het wel erg lang duurde voor ze daadwerkelijk bezorgd waren. Verder positief.

De informatie en de toelichting op de producten is helder en begrijpbaar ook zonder medische voorkennis.

De website is niet heel erg toegankelijk. Ik heb best even moeten zoeken waar ik mijn pads voor de Drionic kon vinden en bestelde toen bijna per ongeluk die voor de oksels ipv de handen/voeten,... De website is niet heel erg toegankelijk. Ik heb best even moeten zoeken waar ik mijn pads voor de Drionic kon vinden en bestelde toen bijna per ongeluk die voor de oksels ipv de handen/voeten, omdat er geen volledige omschrijving zichtbaar was. Aan de prijs kon ik wel weer zien welke ik moest hebben.

Xiu Yun Yu

Goeie ervaring, duidelijke website en snelle verzending.

Duidelijke website en snelle levering.

FW

Eerste bestelling gedaan. Een uitstekend product dat doet wat beloofd wordt. Goede inforamtie in de verpakking mbt gebruik. Snelle levering.

Uitgebreide en prima infomatie over producten en gebruik van de producten.
Producten die doen wat wordt beschreven!!

Tot op heden niet

mascha

Heel fijn bedrijf, duidelijk site, erg tevreden over geleverde producten.

Meer dan dagelijks mail over het verloop van onze order, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Judith

Wat een fijne service. Ik had veel vragen en steeds werd er ruim de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden. Ze denken echt met je mee. Ik raad deze webshop aan iedereen aan! Ik kom zeker... Wat een fijne service. Ik had veel vragen en steeds werd er ruim de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden. Ze denken echt met je mee. Ik raad deze webshop aan iedereen aan! Ik kom zeker terug!

Super klantvriendelijk en behulpzaam. Snelle levering en afhandeling.

Niks te verbeteren, ga zo door!

de Kock

Goede producten fijn als je last hebt van vele allegien

goede producten fijn als je last hebt van vele allegien

PNA Potze- Tuinstra

Erg tevreden

Goede info en keuze

Bestellingen van handschoenen ivm allergie

Ik kwam via de Semper Star handschoenen, maar vond meer interessante producten zoals de verbandhandschoenen. Misschien ga ik ook nog een keer shampo proberen.

Ben tot nu toe tevreden.