8.2/10
8.2/10

TCZ

Ik vind dit een heel goed bedrijf wanneer je belt wordt het ook goed uitgelegd wat je vraag is

Mijn eerste ervaring met dit drijf is goed verlopen.

Voor een personeelsfeest hebben wij een aantal relatiegeschenken voor onze medewerkers besteld bij VanHeijster. Ik ben goed geholpen, fijne service en de medewerkers zijn erg klantvriendelijk.

Helaas slechte ervaring met dit bedrijf. Zeer traag in offertes uitbrengen en behandeling hiervan. Aftersales om te huilen. Je moet bij problemen constant zelf overal achteraan. Zeer trage... Helaas slechte ervaring met dit bedrijf. Zeer traag in offertes uitbrengen en behandeling hiervan. Aftersales om te huilen. Je moet bij problemen constant zelf overal achteraan. Zeer trage afwikkeling van klachten. Spullen die niet aankomen, aanmaningen versturen van facturen welke je niet eens hebt gehad. Het aandragen van een oplossing van een serieuze klacht bijvoorbeeld was een lachertje.

Goede snelle levering, correcte contacten!

Prettig om zaken mee te doen, heel klantvriendelijk en denkt mee met de wensen van de klant.

BPL FinanceDesk

Goede ervaring, duidelijke en snelle communicatie bij eventuele vragen of opmerkingen

Schut Flexible Packaging bv

Duidelijk in communicatie.