Goede ervaring en proberen je altijd te helpen ook al zijn wij laat met bestellen!! prima
Positief
Travel Active
Bevalt nog altijd uitstekend. Bedrijf is zeer flexibel en denkt mee met de wensen van de klant
Annelies Bel
Ervaring is over het algemeen goed. De producten die ik besteld heb waren ook prima van kwaliteit.
J. Blume
Als mijn eerste kennismaking met van Heijster kan ik aangeven dat dit zeer positief is. Het gesprek had een open en vriendelijk karakter. De levering was zoals afgesproken, snel en kwalitatief goed.
De Rozenhof; Betty Kranz
Wij werden op een prettige manier ontvangen en kregen goede en voldoende informatie m.b.t. onze wensen. Bovendien kregen wij de naam (visitekaartje) een contactpersoon, zodat wij steeds met dezelfde...Wij werden op een prettige manier ontvangen en kregen goede en voldoende informatie m.b.t. onze wensen. Bovendien kregen wij de naam (visitekaartje) een contactpersoon, zodat wij steeds met dezelfde persoon contact konden opnemen. Dit hebben wij als erg prettig ervaren.