8.2/10
8.2/10

José te Brake

Prettig en goed

Over het algemeen zeer positief! Ik heb zelfs extra kunnen toevogen bij mijn eerder geplaatste order.

Jannie van Benthem

Goed product en prima service

Daniella de Wit

Uitstekend

A.E. van Vugt

Prima levering, op afgesproken termijn en nette producten

Rinke Bok

Aanschaf pennen (en ooit paraplus?)

Nicole Hartman

Voor het eerst pennen en zaklampjes besteld. De bedrukking op pennen niet goed. Dus ik denk niet dat ik gauw weer wat zal bestellen.

Reactie Van Heijster:

Toen wij het bericht ontvingen dat de pennen niet goed gedrukt waren is direct actie ondernomen, ivm een evenement/beurs waar de pennen voor nodig waren.
De pennen zijn retour gekomen en direct...
De pennen zijn retour gekomen en direct opnieuw bedrukt.
Om de levertijd te bespoedigen, worden alle drukorders direct naar de klanten toegestuurd. De kwaliteitscontrole vindt in de drukkerij plaats. Helaas kunnen onze verkopers niet alle gedrukte orders beoordelen voordat deze naar de klant gestuurd worden. Wij betreuren het, dat de 1e levering niet geheel naar wens was, maar vertrouwen erop dat de nieuwe levering alsnog aan de gestelde eisen voldoet.

Marto Berkheij

Heb onlangs wat petjes besteld. Krijg dan eerst (telefonisch) te horen ongeveer 3 weken levertijd. Na bestelling kom ik er achter bij de bevestiging een levertijd van 4 weken. Na en week krijg je... Heb onlangs wat petjes besteld. Krijg dan eerst (telefonisch) te horen ongeveer 3 weken levertijd. Na bestelling kom ik er achter bij de bevestiging een levertijd van 4 weken. Na en week krijg je een mailtje dat het er toch 5 worden. Als dan onze beurs al begonnen is waar deze petten voor zijn en ik in de telefoon hang dat dit echt niet kan, worden ze toch na 3 weken geleverd (ruim voor de beurs)