Schade aan iPad. Schadeformulier ingevuld en binnen een paar dagen was het afgehandeld.
Goed bereikbaar, altijd persoonlijk contact, denkt mee en handelt snel en accuraat.
Keurig te woord gestaan, goed oplossingsgericht meedenken met de klant, prima communicatie. Alleen jammer dat ik mijn privé-autoverzekering niet kan combineren met de zakelijke zgn. Keurig te woord gestaan, goed oplossingsgericht meedenken met de klant, prima communicatie. Alleen jammer dat ik mijn privé-autoverzekering niet kan combineren met de zakelijke zgn. koeriersverzekering. Dit i.v.m. het delen van de (36 !) schadevrije jaren / bonus malus.
Taner Sahin
Goed, vertrouwelijk bedrijf!! Alles wordt duidelijk vermeld en er wordt snel gehandeld!
Goede service. Snelle actie.
jan van de beek
Prima geregeld. Jammer dat de tussenpersoon Bielderman van de tegenpartij ons belde over de afwikkeling.
Fred Dijkman
Snelle en correcte service.
Fabela-Rozo theaterproducties
Prima effieciente behandeling van klachten. Vriendelijk en persoonlijk.
Geachte heer, mevrouw,
heer van Buuren van Vathorst Verzekeringen heeft voor een onzer cliënten de verzekering verzorgd. Zijn dienstverlening is hierin meer dan prima verzorgd geweest, waarvoor namens cliente hartelijk dank.