Ik heb een zeer goede ervaring bij Vathorst. Ik krijg altijd goeie uitleg en ze zijn altijd bereid om te helpen.
D van der Weide
Heldere duidelijke uitleg, goede service,vakkundig en ook prijstechnisch prima .
T. Dekker
Direct, service gericht en persoonlijk.
Mijn ervaringen zijn erg positief. Ik ben zeer te spreken over de deskundige benadering en adviezen, waarbij mij een aantal problemen uit handen zijn genomen en opgelost door Vathorst met...Mijn ervaringen zijn erg positief. Ik ben zeer te spreken over de deskundige benadering en adviezen, waarbij mij een aantal problemen uit handen zijn genomen en opgelost door Vathorst met een positief resultaat. Er wordt een korte lijn gehouden met de klant, mede daardoor heb ik mijn contact met de deskundige van Vathorst ervaren als professioneel , open , betrokken en geduldig om alles uit te leggen in begrijpelijke taal.
Fijne meedenkende mensen.
J en m koeriers
Uitstekend snel geholpen vriendelijk tewoord gestaan
Snelle en correcte afwikkeling.
Ayaz kraanmachinist
Over het algemeen ben ik tevreden over het service van mijn verzekering . Ik wordt snel geholpen bij ongeluken .