Dhr Jef Claus

Goede producten en goede dienstverlening als er toch eens iets fout loopt.

Wat zijn volgens u de sterke punten van VehGro?

Ruim aanbod aan bio producten.

Frans Beltjens fysiotherapie

Perfect goede kwaliteit

Snelle levering goede prijs

Maria

Goed.

Professionaliteit.

Olga Schep

Excellente verzending en prachtig verpakt product. Komt direct over als goede kwaliteit en met zorg gemaakt. Erg tevreden ook over de smaak van chaga thee.

Pure producten

H P

Uitstekend. vlotte levering

snelle levering

Luc Boulanger

Eenvoudige bestelling. Vlotte levering

Wat zijn volgens u de sterke punten van VehGro?

Breed aanbod en opties qua houveelheden

Klaudia V

VehGro B.V. staat bekend als een leverancier van biologische en natuurlijke producten, waaronder superfoods, kruiden, specerijen, en cosmetische ingrediënten.

Wat zijn volgens u de sterke punten van VehGro?

Ik waardeer de kwaliteit van de producten, de betrouwbaarheid van de leveringen, en de klantvriendelijke service.

Nut House B.V.

Wij zijn heel erg tevreden met VehGro B.V. Wij werken met een twintigtal van leveranciers voor de inkoop van onze producten en VehGro is een van onze favoriete partijen. Kwaliteit is altijd perfect.... Wij zijn heel erg tevreden met VehGro B.V. Wij werken met een twintigtal van leveranciers voor de inkoop van onze producten en VehGro is een van onze favoriete partijen. Kwaliteit is altijd perfect. Prijzen zijn goed. Service en levering zijn super. Fijn dat alles biologisch is en erg zorgvuldig wordt ingekocht en getest op alle producten. De rapporten en informatie op de website zijn volledig. Ons bedrijf zit buiten de EU, dus we krijgen ook altijd netjes een 0% BTW factuur (dit is helaas niet vanzelfsprekend bij andere leveranciers).

Wat zijn volgens u de sterke punten van VehGro?

Zorgvuldige inkoop van hoge kwaliteit producten, goede informatievoorziening naar de klant (rapporten, duidelijke product pagina's en volledige productinformatie).

Gerard Zenhorst

Top!!!...

Wat zijn volgens u de sterke punten van VehGro?

Breed assortiment... En snelle levering...

Daisy

Snelle levering, duidelijke prijzen