In 2018 bestelling gedaan toen zeer tevreden Echter nu gaat het volkomen fout Toen werd mij de bestelling snel toegestuurd met postnl track en trace Nu is mijn bestelling welliswaar...In 2018 bestelling gedaan toen zeer tevreden Echter nu gaat het volkomen fout Toen werd mij de bestelling snel toegestuurd met postnl track en trace Nu is mijn bestelling welliswaar snel verzonden. Maar met andere vervoerder Zijn kennelijk 2 x geweest.Geen track trace dus geen idee wanneer er iemand komt Geen niet thuis bericht, niks achtergelaten Na opvragen t&t bij jullie krijg ik een code Klacht bij dpd ingediend Zullen zorgen dat alsnog wordt aangeboden. Onbekend wanneer Ik vraag anders bij niet thuis het pakket bij dpd servicepunt 370 meter hiervandaan op te halen Tot heden niks gehad ook niks in brievenbus Volgens dpd is pakket overigens nu retourbafzender Kortom €145 betaald na 2 weken wachten geen product Inmiddels montage aanrechtblad masr helaas zonder spoelbak Zeer ontevreden dus!
C.H
Van tevoren in mail dag van bezorging doorgegeven. Deze dag heb ik vrij genomen van mijn werk, maar dat was voor niets. Er werd niets bezorgd en ook geen mail oid dat het niet doorging. Na 2 dagen...Van tevoren in mail dag van bezorging doorgegeven. Deze dag heb ik vrij genomen van mijn werk, maar dat was voor niets. Er werd niets bezorgd en ook geen mail oid dat het niet doorging. Na 2 dagen heb ik gebeld en werd er gezegd dat het daar klaar lag om bezorgd te worden. Geen excuses gehoord. Een week na alles krijg ik een mail dat het artikel de volgende dag bezorgd wordt. Ook bijzonder... Dit alles loopt en liep niet lekker dus.
Dominika
Superb
G.J. van der Vliet
Goed te woord gestaan en voor ons het juiste apparaat geadviseerd. Goede bezorging en correcte plaatsing.
de Jonge
Goede ervaring, maar het is jammer dat de bezorging er lang over deed.
Dinmez
T. Siemens
No-Nonsense bedrijf, wat een verademing!
Wat een verademing, een witgoedbedrijf dat niet in achterkamertjes op de computer kijkt, welke persoonlijk marge/korting er per verkoper geregeld...No-Nonsense bedrijf, wat een verademing!
Wat een verademing, een witgoedbedrijf dat niet in achterkamertjes op de computer kijkt, welke persoonlijk marge/korting er per verkoper geregeld kan worden!! Kennis van zaken, gewoon uit het hoofd! Zeer knap! Zeer snelle levering! Was het nog niet zo lang geleden dat alle (internet) leveranciers, zoals Mediamarkt, CoolBlue, Scheer & Foppen (ooit) geen extra bijdrage vroegen voor levering en plaatsing op de juiste plaats in huis, is dat nu wel even anders want er moet nu bij deze bedrijven een extra bedrag betaald worden voor levering op de juiste plaats EN aansluiten!! De wasdroger werd keurig netjes naar de 2e verdieping gebracht, aangesloten en zonder extra kosten! Kortom, een rechtaan-rechtuit manier van zaken doen. Wij houden hiervan!
Anita O
Teleurgesteld, ik raad het niet aan
Stolk
Prettig zaken gedaan. Vroeg om een bepaalde leveringsdatum en dat was geen probleem.