Bestelling verliep goed maar de levering liet te wensen over. Een avond voor niets zitten wachten (zonder bericht van de instantie die de levering doet). Tweede optie zou de plaat tussen 17.15 en... Bestelling verliep goed maar de levering liet te wensen over. Een avond voor niets zitten wachten (zonder bericht van de instantie die de levering doet). Tweede optie zou de plaat tussen 17.15 en 18.15 worden geleverd. Dit werd uiteindelijk 21 uur (ook zonder bericht van vertraging). als full-time werkende moet ik het een en ander regelen om producten ontvangst te nemen. Het getuigt niet van veel respect naar de klant als er zonder blikken of blozen twee keer een afspraak niet wordt nagekomen.

S. van Benthem

De combi-oven werd op tijd geleverd, maar de chauffeur had zijn vrachtwagen op de groenstrook geparkeerd en kwam vervolgens vast te zitten. Heeft bij ons 2 houten platen geleend om weer vrij te... De combi-oven werd op tijd geleverd, maar de chauffeur had zijn vrachtwagen op de groenstrook geparkeerd en kwam vervolgens vast te zitten. Heeft bij ons 2 houten platen geleend om weer vrij te komen en vervolgens alles gewoon ter plekke laten liggen zonder het weer even netjes terug te brengen. Omgeploegde groenstrook en achtergelaten rotzooi tot gevolg.

Janneke Raaphorst

Teleurgesteld in de communicatie en in de zorgvuldigheid van leveren

Janmaat

Telefonisch geïnformeerd door het bedrijf met vraag aflevering. Netjes afgehandeld door het bedrijf. Informatie ontvangen m.b.t. de bestelling van het produkt.

Prima zaken gedaan.

L. Vos

Prima prijs/kwaliteit verhouding Onze nieuwe vaatwasser is goed en snel ingebouwd door een vriendelijke en deskundige monteur. Wij zijn zeer tevreden

Klaaijsen

Heel blij met de koffie apparaat, alleen jammer dat de verkeerde snoer werd geleverd en geen gebruiksaanwijzing en zonder verpakking werd geleverd. Wel fijn dat de snoer een dag later werd geleverd.... Heel blij met de koffie apparaat, alleen jammer dat de verkeerde snoer werd geleverd en geen gebruiksaanwijzing en zonder verpakking werd geleverd. Wel fijn dat de snoer een dag later werd geleverd. Tot 3 keer toe een mail ontvangen dat de rekening niet was betaald, terwijl hier telefonisch contact over was geweest en ons werd verteld dat de rekening was voldaan. Algemene indruk: rommelig

Snelle levering, netjes in communicatie

Zeer snelle levering van afzuigkap en inductiekookplaat en nog de beste prijs op internet ook!
De afzuigkap werd helaas met transportschade geleverd, maar dit werd direct geregeld en uiteraard kosteloos opgelost. Wij zijn qua Service en Prijs dus zeer tevreden.