Prima levering volgens afspraak, alleen nietvhandig dat ze maar 1persoon sturen on een amerkaanse koelkast af te leveren, die krijgt hem niet alleen uit zijn bus....
A. Meijer
Via internet een type inductiekookplaat gezocht en bij Veldkamp Witgoed uitgekomen vanwege scherpe prijs.
Broek uit het
Zeer betrouwbaar en komen afspraken na
Snelle levering. Zeer tevreden
Mies
Via de website een ATAG inductie kookplaat gekocht. zeer voordelig. werd door hen zelf afgeleverd en geïnspecteerd bij aflevering. De installatie heb ik zelf gedaan. alleen positieve gedachtes bij...Via de website een ATAG inductie kookplaat gekocht. zeer voordelig. werd door hen zelf afgeleverd en geïnspecteerd bij aflevering. De installatie heb ik zelf gedaan. alleen positieve gedachtes bij dit bedrijf
Vanmorgen belachelijk te woord gestaan door medewerkers van Veldkamp Witgoed. Mijn afzuigkap werd bezorgd en de doos was al open bij levering. De bezorger deed alsof zijn neus bloedde en belde zijn...Vanmorgen belachelijk te woord gestaan door medewerkers van Veldkamp Witgoed. Mijn afzuigkap werd bezorgd en de doos was al open bij levering. De bezorger deed alsof zijn neus bloedde en belde zijn leidinggevende. De leidinggevende beweerde dat de doos was geopend in het magazijn bij Veldkamp omdat het rammelde en dat ik het maar moest vertrouwen. Ik heb hem uitgelegd dat ik € 500 betaal en dan een deugdelijk product verwacht en niet 'op vertrouwen'. Dit schoot bij hem in het verkeerde keelgat. Belachelijk dat ik mij als betalende klant zo moet verdedigen. Als ik zo met mijn klanten omga ben ik morgen mijn baan kwijt. De afzuigkap is retour genomen en ik zou mijn geld terug krijgen. Nou maar 'vertrouwen' dat dat gebeurd.
Snelle en correcte service. Afspraken worden 100% nagekomen.
Prima product en service! De jongens die de koelkast hebben geïnstalleerd waren supernetjes en vriendelijk. Erg tevreden!
Snel reactie op mail. Nette prijs. Opgave met tijd-windows wanneer je levering mag verwachten. Keurig op tijd.