Op mijn verzoek is tegen meerprijs het bij Veldkamp Witgoed gekochte inductiefornuis van een perilex-stekker voorzien en geïnstalleerd. Overleg hierover ging via e-mail en vlot. Kijkend naar deze... Op mijn verzoek is tegen meerprijs het bij Veldkamp Witgoed gekochte inductiefornuis van een perilex-stekker voorzien en geïnstalleerd. Overleg hierover ging via e-mail en vlot. Kijkend naar deze service en de prijs van het fornuis (de laagste die ik op dat moment kon vinden) zal ik dit bedrijf zeker aanbevelen.

Alles keurig geregeld

Van der Zwaag

Doet wat het beloofd. Snelle levering. Koelkast verkeerde in uitstekende conditie.

BIJ Veldkamp Witgoed een bestelling gedaan voor een combi magnetron. Goede en makkelijke site. Keurig bericht dat ze blij waren met de bestelling. Bij betaling zou de combi opgestuurd worden.... BIJ Veldkamp Witgoed een bestelling gedaan voor een combi magnetron. Goede en makkelijke site. Keurig bericht dat ze blij waren met de bestelling. Bij betaling zou de combi opgestuurd worden. Helaas liep dat niet helemaal goed. Naar wat e-mail contact werd dit gelukkig snel opgelost! Niets dan lof verder.

Smeg

Nog geen product geleverd gezien. Kan en wil niet beoordelen.

Reactie Veldkamp Witgoed:

Gelukkig kunnen we inmiddels zeggen dat uw product naar tevredenheid is geleverd!

Verdegem Michel

Heel vlot verlopen. Wel jammer dat ze uw oude toestel niet mee nemen.

Mooie prijzen, snelle levering, correcte aflevering, telefonische communicatie komt wat boers over. Maar blijkbaar goed bedoelt.

R v Zoomeren

Uitstekende service. Glazen plaat ontbrak. Werd gratis nageleverd. Super