Zeer goed. Na de bestelling werd contact met mij opgenomen om de bezorging af te stemmen. Afspraken werden nagekomen en bestelling conform opgegeven tijdstip afgeleverd.
Wij hebben 5 apparaten Siemens Studioline gekocht voor een scherpe prijs en op afgesproken datum is alles netjes geleverd door een eigen chauffeur.
g. vd berg
Super zaak, haal er al 20 jaar mijn artikelen en heefd een geweldige service. prijs altijd goed!!
Top bedrijf snelle levering en nog rechtstreeks contact geen callcenter die nergens van af weet! Wij zijn blij
Geke Punter
Zeer slechte, chaotische communicatie, uiteindelijk na ruim een maand nog geen levering van ons bestelde product. Order is nu geannuleerd. Voor ons nooit geen Veldkamp meer. Erg teleurstellend.
Goede snelle levering
Snel en volgens afspraak geleverd!
Mijn ervaring is tot nu toe niet op alle punten positief. We hebben een kookplaat en een oven besteld, deze werden met open verpakking en zonder handleiding verstuurd. Je krijgt als...Mijn ervaring is tot nu toe niet op alle punten positief. We hebben een kookplaat en een oven besteld, deze werden met open verpakking en zonder handleiding verstuurd. Je krijgt als klant dan vraagtekens bij het product; zou het uit de showroom komen? Vroegen wij ons af. Na een telefoontje hierover kreeg ik uitleg; het komt vaak voor dat producten beschadigen onderweg, daarom pakken we het vast uit. Oké, begrijp ik. Maar waar is dan de originele verpakking? Na de check kan dit toch weer terug in de doos? Nu werd het met enkel een lakentje er overheen vervoerd. Tijdens dat telefoongesprek heb ik aangegeven dat de handleiding ontbrak. Deze zou direct opgestuurd worden! Tot op heden nog niets ontvangen...
G. van Wijhe
Goede en snelle service. Klantvriendelijkheid aan de telefoon kan beter.
Roy
Super goede prijs voor een nieuwe oven, alleen de bezorging werd helaas 3 keer uitgesteld zodat het 2 weken heeft geduurd voordat de oven werd ontvangen.