Berdine Zwanepol

Onwijs positief! Ik ben aan het verhuizen em had een wasmachine, koelkast, combioven en stofzuiger nodig. Ik was nog geen 10 minuten in de winkel of had alles gekocht. En dat voor echt een hele... Onwijs positief! Ik ben aan het verhuizen em had een wasmachine, koelkast, combioven en stofzuiger nodig. Ik was nog geen 10 minuten in de winkel of had alles gekocht. En dat voor echt een hele goede prijs!

Bestelling geannuleerd en snel en perfect afgehandeld.

John Wiggers

Erg prettig bedrijf, en erg veel verstand van zaken. Super.

Sake vos

Goed contact en snelle levering

Zeer slechte ervaringen met het bedrijf. Je besteld spullen, er word een korte levertijd gegarandeerd, na enige tijd nog niks ontvangen, toen heb ik een paar keer gebeld met het bedrijf, vervolgens... Zeer slechte ervaringen met het bedrijf. Je besteld spullen, er word een korte levertijd gegarandeerd, na enige tijd nog niks ontvangen, toen heb ik een paar keer gebeld met het bedrijf, vervolgens word je aan het lijntje gehouden door te zegen dat je op het moment van bezorging niet thuis was, terwijl er wel iemand thuis was.Tot 3 maal toe!!

Combimagnetron besteld volgende dag in huis!

Zeer correcte communicatie

p.zonnenberg

Zeer goede begeleiding bij aankoop van wasdroger en snelle levering.
uitleg na plaatsing is goed en duidelijk.
ben zeer tevreden over de firma Veldkamp.

C. van den Berg

Plezierige mensen om handel mee te doen. Product op voorraad / concurrent zei: "Gewoon direct daar halen" en dat is uniek - eerder Siemens wasmachine gekocht / nu Siemens droger - Goed adres