Danielle

Bestelling werd supersnel geleverd en prima product..

Edwin D.

Een hele scherpe prijs en goede service. De vaatwasser is keurig volgens afspraak geleverd, nadat er goede afspraken waren gemaakt over wat het beste uitkwam.

Snelle en verzorgde levering!!

Online een oven gekocht. Keurig netjes afgeleverd.

Jan van Dijk

Laat op de avond online vaatafwasmachine besteld tegen een goede prijs. Volgens het systeem was deze op voorraad en levertijd 2-4 werkdagen. De volgende morgen werd ik om 10:00 uur gebeld met de... Laat op de avond online vaatafwasmachine besteld tegen een goede prijs. Volgens het systeem was deze op voorraad en levertijd 2-4 werkdagen. De volgende morgen werd ik om 10:00 uur gebeld met de vraag of binnen 1,5 tot 2 uur geleverd kon worden. Ik moest om 12:30 uur weg. Machine werd keurig om 12:00 uur geleverd. Supersnel en netjes en compleet geleverd.

Robbie Cornelis

Ik zocht een zwarte vaatwasser, hier de goedkoopste gevonden en op voorraad
netjes afgeleverd

Jan

Vandaag hebben ze een nieuwe oven geplaatst! Super service! Alles wordt vakkundig opgelost en opgeruimd!

Al verschillende apparaten bij Veldkamp gekocht. Denken altijd goed mee, komen indien nodig met alternatieven. Keurige levering en installatie. Goede prijs en allerbelangrijkste: mocht er iets stuk... Al verschillende apparaten bij Veldkamp gekocht. Denken altijd goed mee, komen indien nodig met alternatieven. Keurige levering en installatie. Goede prijs en allerbelangrijkste: mocht er iets stuk gaan dan repareren ze het ook netjes.

Groninger

Prima service, snelle levering.

Persoonlin.m. telefoontje over afstemning van de levering !