De levering is niet geheel volgens plan gegaan. Er was gebrek aan communicatie voor het leveren van de wasmachine en het installeren zou ook gedaan worden wat uiteindelijk niet is gebeurd. Het viel...De levering is niet geheel volgens plan gegaan. Er was gebrek aan communicatie voor het leveren van de wasmachine en het installeren zou ook gedaan worden wat uiteindelijk niet is gebeurd. Het viel me tegen.
Sybren van Daalen
Zeer slecht. By far de meest dramatische service die ik in mijn leven heb meegemaakt.
E Hoekstra
Goed. Maar de site is verwarrend. Met name het begrip " gratis verzenden"; voeg op de site a.u.b. toe: "vanaf € 100".
Jerrie
Netjes geholpen en altijd antwoord op vragen.
Wim Schoonhoven
Op vrijdag een inductie kookplaat gekocht. Uitstekend geholpen door vriendelijke jonge man en op maandagochtend is de plaat al geleverd en geplaatst, geheel naar wens.
Tjitske
Hens
Uitstekend van A tot Z.
Hans
Prima levering. Goede afspraken mee te maken over het exacte tijdstip. Denkt met je mee.