E.Berends

Helaas heb ik tot 2 maal toe moeten bellen waar mijn bestelling blijft. Totaal heb ik anderhalve week op mijn bestelling moeten wachten! Toch jammer voor een webshop!! Verder top geleverd door eigen... Helaas heb ik tot 2 maal toe moeten bellen waar mijn bestelling blijft. Totaal heb ik anderhalve week op mijn bestelling moeten wachten! Toch jammer voor een webshop!! Verder top geleverd door eigen vervoerder en deze jonge chauffeur was zeer correct en vriendelijk!!

Wim Foudraine

Wasbak besteld, netjes en op tijd geleverd, dit lijkt mij het belangrijkste. Verder kan ik er niet veel over melden

Boogaard

Keurige afhandeling van bestelde goederen. Heb 1 keer telefonisch contact gehad en zou me kunnen voorstellen dat het mensen weerhoud iets te bestellen omdat degene die de telefoon opnam niet heel... Keurige afhandeling van bestelde goederen. Heb 1 keer telefonisch contact gehad en zou me kunnen voorstellen dat het mensen weerhoud iets te bestellen omdat degene die de telefoon opnam niet heel erg vrolijk en uitnodigend overkomt!

Van bestelling tot aan levering is goed verlopen!

Prima. Binnen de afgesproken tijd geleverd. Kwamen afspraken na.

Henk Jonker

Zeer positief. Goede en snelle orderafhandeling. Alles exact volgens afspraak. Chapeau!

Ervaring qua bestellen en levering prima. Waarschijnlijk vanwege kerstdagen zat er een paar dagen tussen bestellen en aangeven wanneer geleverd kon worden

Leveren snel. Oplossen van probleem met geleverd product met transportschade duurde wat lang maar is naar tevredenheid opgelost

Jan Bartelds

Wij kochten bij Veldkamp Witgoed in Oldebroek een moderne Combi Magnetron (met Home Connect) en een Inductiekookplaat, beide van het merk Siemens. In de aanloop prima informatie (door Henk... Wij kochten bij Veldkamp Witgoed in Oldebroek een moderne Combi Magnetron (met Home Connect) en een Inductiekookplaat, beide van het merk Siemens. In de aanloop prima informatie (door Henk Veldkamp), goede prijskwaliteitverhouding en vervolgens snelle en correcte levering mét installatie De uitbouw van bestaande kookplaat en oven en plaatsing en installatie van de nieuwe apparaten werd al binnen enkele dagen verricht en werd door monteur Hendrik buitengewoon netjes uitgevoerd. Wij zijn tot nu toe bijzonder tevreden. Nu nog even wennen aan de nieuwe spullen...

Siemens inbouw koffieautomaat besteld via internet! Ondanks de feestdagen kerst en oud en nieuw. Werd het binnen 3 dagen thuis bezorgd. Inbouwen moesten we zelf, maar dat ging super makkelijk. Siemens inbouw koffieautomaat besteld via internet! Ondanks de feestdagen kerst en oud en nieuw. Werd het binnen 3 dagen thuis bezorgd. Inbouwen moesten we zelf, maar dat ging super makkelijk.
We zijn heel tevreden. En drinken heerlijke koffie.