Leon van schie

Koffiemachine snel geleverd.
Daarna vraag gesteld over ontbrekend waterfilter en zou terug worden gebeld maar helaas niets meer gehoord.
Ik heb nog steeds geen waterfilter!

Arjan Boone

Op 1-10-2017 een inbouwkoffiezetter besteld en betaald. Omdat het apparaat niet op de maximale levertijd werd geleverd heb ik telefonisch contact gezocht. Dat leverde de nodige problemen op omdat de... Op 1-10-2017 een inbouwkoffiezetter besteld en betaald. Omdat het apparaat niet op de maximale levertijd werd geleverd heb ik telefonisch contact gezocht. Dat leverde de nodige problemen op omdat de lijn telkens werd verbroken of er werd niet opgenomen. Naar het op de factuur vermelde gsm nummer gebeld en dat werd opgenomen, maar werd weer verwezen naar het reguliere nummer. Uiteindelijk iemand aan de lijn gekregen die vertelde dat het bestelde niet op voorraad was, maar net binnen was gekomen. Ondanks toezegging het dat het apparaat de andere dag zou worden afgeleverd werd dat nog 3 dagen later, dus op 1 oktober besteld en op 9 oktober afgeleverd. Had het fijn gevonden wanneer het bedrijf bij ontdekking van geen voorraad de klant zelf had gebeld. Verder alles keurig in orde.

W. van der Weerd

Prima ervaring. Snel geleverd

Vlotte afhandeling, prettig contact, goede reactie op een opmerking.

Zee positief. Snelle reactie op vragen per e-mail. Bestelling snel en correct afgehandeld.

J. Bron

Goede prijs, snelle levering. Alleen de verpakking en adresvermelding vond ik nogal onprofessioneel. Met de hand geschreven, doorgekrast en de juiste plaatsnaam eronder. Slordig. Hoe moeilijk is het... Goede prijs, snelle levering. Alleen de verpakking en adresvermelding vond ik nogal onprofessioneel. Met de hand geschreven, doorgekrast en de juiste plaatsnaam eronder. Slordig. Hoe moeilijk is het om een adresetiket te printen?

Miste de mogelijkheid om via track&trace de levering te volgen. De bezorging was veel vroeger dan in de email was aangegeven. Daarnaast mis ik de mogelijkheid om het oude apparaat (vaatwasser)... Miste de mogelijkheid om via track&trace de levering te volgen. De bezorging was veel vroeger dan in de email was aangegeven. Daarnaast mis ik de mogelijkheid om het oude apparaat (vaatwasser) retour te zenden.

T. Kreuk

Zeer positief. 1x gebeld voor nadere info over product:perfect geantwoord.
Zeer positief. 1x gebeld voor nadere info over product:perfect geantwoord.
Bestelling gedaan/betaald en directe bevestiging; zeer snel contact over bezorging en volgens afspraak geleverd. Kortom :zeer positief.

Kosie

Had afgesproken dat chauffeur voor levering 1uur van te voren zou bellen.is niet gebeurd ?
Pallet was bij de buren afgezet,ik kwam net aan
en de chauffeur gevraagd waarom hij me miet...
Pallet was bij de buren afgezet,ik kwam net aan
en de chauffeur gevraagd waarom hij me miet teruggebeld had,antwoord ik heb geen telefoon.
Kon het bij de buren ophalen ,chauffeur deed geen aanstalten meer om pallet bij mij af te zetten,deed laadklep dicht en vertrok .

Reactie Veldkamp Witgoed:

Het spijt ons dat de levering niet zoals afgesproken en gewenst is verlopen. Dit is ook de reden dat wij inmiddels een andere koeriersdienst hebben. Hopelijk bent u wel tevreden over het product... Het spijt ons dat de levering niet zoals afgesproken en gewenst is verlopen. Dit is ook de reden dat wij inmiddels een andere koeriersdienst hebben. Hopelijk bent u wel tevreden over het product zelf.
Veldkamp Witgoed en Keukenapparatuur

D.thomson

Besteld en dezelfde dag nog geleverd.
Dat noem ik snelle service. Keurige levering.
D. Thomson.