René

Keurig erg netjes 👍

Stef Potting

Geheel conform afspraak geleverd. Product staat goed beschreven, reviews zijn makkelijk te vinden. Zo was het makkelijk kiezen welke kookplaat ik moest hebben. Ook de prijs was goed.

A A Karel

Goede service en vlotte afhandeling van bestellingen

Prive

Veldkamp heeft me zeer teleur gesteld. De doos van wandschouw was helemaal stuk (zijkant open gescheurd) open geweest de schroeven en andere onderdelen lagen los in de doos.
Heb geïnformeerd de...
Heb geïnformeerd de doos was open geweest om te controleren zeiden ze.
Snel terug gestuurd was beslist 2e hand of erger

Patricia

Prima bedrijf

Els schuld

Fijne mensen goede hulp met uitkiezen van apparatuur en goede service

Pim

Top, super communicatie. En goede prijzen!

Siemon Weert

Goede ervaring en goede communicatie

Truus

We moesten lang wachten op de bestelling maar de communicatie was naar tevredenheid.

Tim

Ik zou dezelfde dag gebeld worden voor het maken van een montageafspraak voor de Quooker. Dat is niet gelukt. Nadat ik zelf (een week later) heb gebeld ging het echter snel. Dezelfde dag een monteur... Ik zou dezelfde dag gebeld worden voor het maken van een montageafspraak voor de Quooker. Dat is niet gelukt. Nadat ik zelf (een week later) heb gebeld ging het echter snel. Dezelfde dag een monteur aan de lijn voor een afspraak. Dag later had ik de kraan met boiler binnen. Na installatie bleek de boiler niet goed. Dat wordt binnenkort door Quooker zelf opgelost.