Jacobs

Goede service en snelle levering

van Dellen

Nette afhandeling van de bestelling.

Joseline Kann

Prima.. Telefonisch contact over onduidelijkheid bij betaling, daarna meteen opgepakt.

Prive

Levering duurde door oorzaken wat langer, maar wij werden niet op de hoogte gehouden. Moesten zelf meerdere keren contact opnemen om naar de status van levertijd te vragen.

Roy Pallada

Ik vind het vreemd als ik bel voor een type koelkast dat ik te horen krijg het is geen probleem die kunnen wij gewoon leveren is alleen niet ip vooraad maar binnrn 2 weken is hij bij ons. Als ik de... Ik vind het vreemd als ik bel voor een type koelkast dat ik te horen krijg het is geen probleem die kunnen wij gewoon leveren is alleen niet ip vooraad maar binnrn 2 weken is hij bij ons. Als ik de dag erna de bestelling plaats via internet dan is het type helemaal niet meer leverbaar. Omdat ik de bestelling al geplaatst heb en betaald heb is de opvolger voor het zelvde geld geleverd en dat is dan wel weer een nette service. En ik heb het prettig gevonden dat jullie de prijsen er bij hebben staan. De meeste sites hebben dat niet en moet je alles opvragen.

Ben crompvoets

Goed geleverd na tel gesprek overlecht maar nog niks terug gekregen kwa kosten ander merk die duurder was

Robert

Goed bedrijf, heeft de zaakjes op orde!

Ronald bakker

Zeer correcte afhandeling prettig contact

Gert-jan van Gerven

Fijn bedrijf