stokker

Gaskooktoestel gekocht levering prima ,maar info over levertijd matig en voortgang idem

Reactie Veldkamp Witgoed:

Hartelijk dank voor uw review en uw feedback!
Wij nemen uw feedback mee in ons overleg om onze dienstverlening te verbeteren.
Met vriendelijke...
Hartelijk dank voor uw review en uw feedback!
Wij nemen uw feedback mee in ons overleg om onze dienstverlening te verbeteren.
Team Veldkamp

Tom

Zeer slechte bedrijfsvoering. Maar wel een goed verdien model. Dure wok pannen verkopen die niet werken en dan zeggen dat je ze niet mag terug sturen omdat het gebruikt is! Je zal toch moeten testen... Zeer slechte bedrijfsvoering. Maar wel een goed verdien model. Dure wok pannen verkopen die niet werken en dan zeggen dat je ze niet mag terug sturen omdat het gebruikt is! Je zal toch moeten testen om achter de werkzaamheid te komen. Personeel zee onbeschoft! Koop hier je producten niet!!

Hans Grimberg

Snelle duidelijke info/reactie via chat, daarna bestelling gedaan alles goed en duidelijk afgehandeld en bestelde artikel goed verpakt en ruim op tijd afgeleverd !

Reactie Veldkamp Witgoed:

Hartelijk dank voor uw review!
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons!
Met vriendelijk groet,
Team Veldkamp

Zijlstra

Vlotte levering, aantrekkelijke prijs en keurige installatie door installatiehelden.nl

Derk

De laagste prijs van mijn combimagnetron

Netjes via de mail op de hoogte gehouden

Linda

Klantvriendelijk, scherpe prijs

Jeanine

De koelkast zou op de eerste verdieping geleverd kunnen worden, ik woon in een apartementencomplex zonder lift. Als dit niet kon, zou ik gebeld worden. Ik ben niet gebeld en de bezorger wist... De koelkast zou op de eerste verdieping geleverd kunnen worden, ik woon in een apartementencomplex zonder lift. Als dit niet kon, zou ik gebeld worden. Ik ben niet gebeld en de bezorger wist vervolgens van niets, een vriendelijke meneer van boven de 70 jaar. Hij wist ook niet dat m'n oude koelkast retour ging, wat ik echter had aangegeven bij mijn bestelling. Uiteindelijk hebben we met z'n tweeën de koelkasten getild, maar dit was niet de bedoeling! Koelkast is verder prima.

Mark

Snelle levering met daarbij adequaat handelen indien iets niet correct geleverd is.