Zeer goed geholpen voor een vrijstaande magnetron. Goede prijs/kwaliteit verhouding! Top bedrijf!
Koemar
Weer erg onder de indruk van de service van Veldkamp Witgoed. De service was altijd op een zeer hoog niveau maar ik heb de indruk dat ze in deze tijden er nog een stapje bovenop doen om de...Weer erg onder de indruk van de service van Veldkamp Witgoed. De service was altijd op een zeer hoog niveau maar ik heb de indruk dat ze in deze tijden er nog een stapje bovenop doen om de bestellingen zo snel mogelijk te leveren. Ze hebben me telkens op de hoogte gehouden over de levertijden van de bestellingen wat erg prettig was. De communicatie is altijd duidelijk en vriendelijk en ze zeggen wat ze doen. Voor mij is er geen ander leverancier waar ik mijn witgoed bestel.
v. Gemert
Levering van de bestelde afzuigkap duurde wat langer dan verwacht, maar ben steeds netjes op de hoogte gehouden door Veldkamp. De prijs was ruim beneden de prijs van overige aanbieders.
Marc
Helaas i.v.m. Covid lang moeten wachten op levering van koelkast en vriezer. Wel netjes op de hoogte gehouden door Veldkamp van de vetraging. Vriezer was eerder binnen en is netjes gereserveerd...Helaas i.v.m. Covid lang moeten wachten op levering van koelkast en vriezer. Wel netjes op de hoogte gehouden door Veldkamp van de vetraging. Vriezer was eerder binnen en is netjes gereserveerd gehouden tot binnenkomst koelkast. Zodra die binnen was keurig afgeleverd tot in de keuken.
Dirk Gieskens
Dit bedrijf is voor ons helemaal top. van begin tot aan de levering gewoon prima. wij kochten een siemens oven ,overal uitverkocht of vier weken levertijd,na lang zoeken kwamen we bij dit...Dit bedrijf is voor ons helemaal top. van begin tot aan de levering gewoon prima. wij kochten een siemens oven ,overal uitverkocht of vier weken levertijd,na lang zoeken kwamen we bij dit bedrijf uit,. snelle levering en een behoorlijk prijsverschil in ons voordeel . Zeer vriendelijke bezorging door het bedrijf zelf.
M. de Wit
Model bleek niet meer leverbaar, keurig mailtje gekregen dat het nieuwste model geleverd zou worden. Op de dag van de levering door chauffeur 25 minuten tevoren gebeld, hierover had ik graag...Model bleek niet meer leverbaar, keurig mailtje gekregen dat het nieuwste model geleverd zou worden. Op de dag van de levering door chauffeur 25 minuten tevoren gebeld, hierover had ik graag aankondingingsmail gehad. Uiteindelijk goed gekomen tevreden met product.
D.Bak
Zeer goede communicatie. Vriendelijk aan telefoon en bij de aflevering. 1ste keer hier gekocht, maar voelde heel vertrouwd. Top.?
Van der Wal
We hebben eind 2020 een oven besteld bij Veldkamp. De aanvankelijke levertijd van ongeveer 2 mnd. Schoof steeds verder naar achteren. Hierover werd niet erg proactief gecommuniceerd. Uiteindelijk...We hebben eind 2020 een oven besteld bij Veldkamp. De aanvankelijke levertijd van ongeveer 2 mnd. Schoof steeds verder naar achteren. Hierover werd niet erg proactief gecommuniceerd. Uiteindelijk hebben we ruim 5 maanden zonder oven gezeten wat geregeld zeer onhandig was. Met alle begrip voor leveringsproblemen met buitenlandse leveranciers (Duitsland) had tenminste de communicatie met de klant beter gekund.
Moor
Website en bestellen verliep soepel. Levermoment was wat onduidelijk, communicatie verliep op initiatief van mijzelf en duurde wat langer dan aangegeven. Ook na eerste contact daarover moest ik er...Website en bestellen verliep soepel. Levermoment was wat onduidelijk, communicatie verliep op initiatief van mijzelf en duurde wat langer dan aangegeven. Ook na eerste contact daarover moest ik er zelf achteraan blijven van. Uiteindelijke levering bleek ook incompleet, dit is overigens wel netjes opgelost. Al met al tevreden met het eind resultaat, wat minder over de reis.
R. Nitters
Tgv Corona liepen/lopen de levertijden op. Dat is niet te wijten aan Veldkamp. Het zaken doen ging professioneel. Toen er op advies van Siemens een andere type vaatwasser werd geleverd, welke niet...Tgv Corona liepen/lopen de levertijden op. Dat is niet te wijten aan Veldkamp. Het zaken doen ging professioneel. Toen er op advies van Siemens een andere type vaatwasser werd geleverd, welke niet aan onze verwachtingen voldeed, is dit snel en accuraat opgelost. Goede prijzen.